Το ένα κομμάτι μπορεί να φτάσει μέχρι και 45 δολάρια - Η χλιδάτη πιτσαρία που γευμάτισαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler MvBeth μετά τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη

Δεν θέλετε να μάθετε πόσο πληρώνει το άτομο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth τελικά δεν πραγματοποιήθηκε στο Χάμπτονς ούτε και στο Δημαρχείο, αλλά στην περιοχή Ντάμπο, Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι μετά την τελετή πήγε για πίτσες μαζί με τις οικογένειές τους και η εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, εξασφάλισε πληροφορίες για την πιτσαρία που επισκέφθηκαν.

Πρόκειται για το "Grimaldi's, όπως φαίνεται στο βίντεο, στην οποία ένα κομμάτι πίτσα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μπορεί να φτάσει τα 45 δολάρια. Μάλιστα, το μενού φτάνει περίπου στα 300 με 400 δολάρια ανά άτομο. Αξίζει να σημειωθεί, πως το συγκεκριμένο μαγαζί βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν.

Δείτε επίσης: «Α είναι Cartier», «Σσσσ»: Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη στην παρατήρηση για την πανάκριβη βέρα του

Η διάσημη πιτσαρία στην οποία γευμάτισαν ο Κασσελάκης και ο σύζυγός του μετά τον γάμο

Το προφίλ του Tyler McBeth

Ο Tyler McBeth πριν την προεδρία του συζύγου του στο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στο επίκεντρο των media και δεν απέφευγε τις κάμερες, παρόλο που πλέον φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο εξαιτίας του Στέφανου Κασσελάκη και προσπαθεί να μένει μακριά από τις κάμερες.

Κι αυτό γιατί ήταν ομιλητής ως νοσηλευτής σε καμπάνιες ενημέρωσης του νοσοκομείου της Νέας Υόρκης που εργαζόταν και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, για τη σωστή ενημέρωση όλων, για μια σειρά από θέματα υγείας, όπως ανέφερε και ο ίδιος.

Χαρακτήριζε την πρόληψη ως το καλύτερο φάρμακο και επιχειρούσε να διαφημίσει τις δυνατότητες του κέντρου υγείας που εργαζόταν. Μάλιστα, στο Live News δημοσιεύθηκε βίντεό του από το Tik Tok στο οποίο ο Tyler προσπαθούσε να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήσεις που έφταναν τότε στο e-mail του.