Κατερίνα Ζαρίφη: «Θα μετρηθούμε, γιατί και το μέγεθος μετράει...» - Πήρε τα μέτρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Θα σε μετρήσω, θα σου πάρω δηλαδή τα μέτρα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Οδός Ζαρίφη 2
Instagram/ Οδός Ζαρίφη 2

Σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Κατερίνη Ζαρίφη θέλησε να πάρει τα μέτρα του συνεργάτη της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής που παρουσιάζει, "Οδός Ζαρίφη 2", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open.

Τα μέτρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου πήρε η Κατερίνα Ζαρίφη

«Θα σε μετρήσω, θα σου πάρω δηλαδή τα μέτρα, και μετά θα πάω τα μέτρα σου στο Νίκο τον Αποστολόπουλο, για να σου ράψει ένα κουστούμι στα μέτρα σου. Τόσα κουστούμια έχει ράψει ο σχεδιαστής, μην το παίρνεις για γαμπριάτικο. Θα σε ντύσω. Θα μετρηθούμε, γιατί, μη νομίζεις, και το μέγεθος μετράει, για να ξέρει και ο Νίκος Αποστολόπουλος τι να ράψει, για αυτόν το κάνω», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και ξεκίνησε να του παίρνει τα μέτρα, κάνοντας ταυτόχρονα τα δικά της χιουμοριστικά σχόλια, προκαλώντας γέλια σε όλο το πλατό.

«Για να δω το χέρι. Πω πω πω… 25 εκατοστά, ντονέρ το μπράτσο. Μπράβο, αγόρι μου! Μπράβο, Δημήτρη μου! 45 εκατοστά το μπούτι… μπουκάλα υγραερίου! Τι είναι αυτό το πράγμα Δημήτρη μου; Μπράβο παιδί μου», είπε εν συνεχεία με περιπαικτική διάθεση, μη σταματώντας να μετράει με τη μεζούρα τις αναλογίες του συνεργάτη της.

Δείτε επίσης: Η εισβολή του Ανδρέα Μικρούτσικού στην εκπομπή "Οδός Ζαρίφη 2"

«Τώρα θα με συγχωρέσεις αλλά θα πρέπει να σου πάρω και κάποια άλλα μέτρα, τον καβάλο… ήθελα να ξέρω, επειδή διάβασα και μία έρευνα, σου λέει ο Έλληνας, θα έλεγα στον Νίκο Αποστολόπουλο ένα 12,8, όσο και η τηλεθέαση θέλουμε να κάνουμε. Είναι ο μέσος όρος του Έλληνα», συμπλήρωσε, «αν και με 5 θα ήμουν ικανοποιημένη, αλλά το 12,8 θα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη», ολοκλήρωσε η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Εσύ, με βάση αυτόν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, πού κινείσαι;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια, για να της απαντήσει εκείνος με εύστοχο και όλο υπονοούμενο τρόπο, «Εγώ, επειδή έχω και αιγυπτιακές ρίζες, ανέβα λίγο».

«Κάτσε γιατί μου έπεσε το ζάχαρο… πήγαινε στην τουαλέτα να μετρηθείς μόνος σου και έλα να μας πεις τα αποτελέσματα», κατέληξε καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες να συγκρατήσει τα γέλια της, «πήγαινε και θα έρθω κι εγώ αργότερα να σε βοηθήσω», του υποσχέθηκε και τον αποδέσμευσε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: