Γιώργος Λιάγκας: «Γιατί δεν πείθετε τον Σφακιανάκη να γυρίσει στο τραγούδι;» - Η απάντηση του Αλέξη Κούγια για την επιστροφή του τραγουδιστή

Πότε επιστρέφει στη μουσική σκηνή;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 18-04-2021 Γήπεδο Νέας Σμύρνης
NDP/ 18-04-2021 Γήπεδο Νέας Σμύρνης

Σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου, στην πρωινή εκπομπή "Το Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, και παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την απώλεια του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή, Νότη Σφακιανάκη, από τη μουσική σκηνή και την πίστα.

Τι είπε ο Αλέξης Κούγια την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στο τραγούδι

«Γιατί δεν πείθετε τον Σφακιανάκη να γυρίσει στο τραγούδι; Επειδή είστε φίλος του και δικηγόρος του! Γιατί δεν του πείθετε να γυρίσει;»

«Ο μόνος πιο πολύ στενοχωρημένος άνθρωπος στον κόσμο, που δε γυρίζει ο Νότης, για την ώρα τονίζω, είμαι εγώ. Αν ήταν ένα πρόσωπο που θα το έπειθε ο δικηγόρος του ή οποιοδήποτε επιχειρηματίας να γυρίσει, δεν θα ήταν ο Σφακιανάκης.

Δείτε επίσης: Το σχόλιο του Αλέξη Κούγια για τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη

Όταν τραγουδάει ο Σφακιανάκης, εγώ ό,τι και να έχει γίνει, είμαι εκεί. Και τον βάζω να μου τραγουδήσει το τραγούδι τον "Έλληνα" τρεις φορές. Θέλω λοιπόν να σου πω, ότι είναι απώλεια για την κοινωνία. Αφήστε το τι έχει πει για κάποιους της πολιτικής. Πριν από αυτόν, πιο αυθεντικός που θυσίασε την καριέρα του ήταν ο Καζαντζίδης, ο οποίος τριγύριζε σε μία καλύβα, γιατί δεν ήθελε να τον εκμεταλλεύεται ο Μάτσας», σχολίασε ο γνωστός ποινικολόγος.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του δικηγόρου:

Η εξομολόγηση για τον καρκίνο

«Του Αγίου Νεκταρίου αποφάσισα να νηστέψω 40 μέρες. 3 μήνες πριν είχα κάνει εξετάσεις και όλα ήταν καθαρά. Μέσα σε 3 μήνες αναπτύχθηκε ένας επιθετικός καρκίνος, που βρέθηκε από τις γενικές εξετάσεις που έκανα μετά τη νηστεία. Αυτό αποκαλύφθηκε Γενάρη. Επειδή είχα πολλές σημαντικές δίκες σε εξέλιξη. αν έλεγα στα δικαστήρια ότι έχω καρκίνο και πάω να εγχειριστώ, θα έπρεπε τα δικαστήρια αυτά να ξεκινήσουν από την αρχή, θα αποφυλακίζονταν όλοι οι κατηγορούμενοι και καταλαβαίνεις τι σάλος θα υπήρχε. Γι’ αυτό αποφάσισα να καθυστερήσω την επέμβαση αυτή, να την κάνω τον Ιούλιο.

Αργότερα απεδείχθη ότι αυτό ήταν λάθος. Υπήρξε μια υποτροπή, η οποία όμως ήταν αντιμετωπίσιμη. Βρέθηκε στην εξέταση ότι είχα ένα μικρό καρκίνο κοντά στους λεμφαδένες. Αφαίρεσαν τον όγκο και προληπτικά τους μισούς λεμφαδένες», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κούγιας για το πρόβλημα υγείας του, συμπληρώνοντας πως ακολουθεί θεραπεία παίρνοντας 2 χάπια την ημέρα.