Οι νέες αναρτήσεις της Δήμητρας Βαμβακούση με την πιο hot μαύρη ολόσωμη φόρμα

Τα υπέροχα σχόλια των followers της

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Βαμβακούση σεβόμενη την απώλεια της μαμάς του συζύγου της, Γιώργου Αγγελόπουλου, δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση από τον γάμο τους και έπειτα, κατά τη διάρκεια των δύσκολων εκείνων ημερών. Όμως, τις τελευταίες ημέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και έχει προκαλέσει χαμό στους διαδικτυακούς ακολούθους της, αλλά έχει λάβει και κάποια πολύ γλυκά σχόλια.

Οι νέες αναρτήσεις της Δήμητρας Βαμβακούση

Η σύζυγος του Ντανου πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από την Κύπρο, όπου βρέθηκε λόγω των υποχρεώσεων του με τη Γης της Ελιάς, στην οποία φοράει μαύρα ρούχα λόγω του πένθους, που έχει η οικογένεια και κοιτάει τον ορίζοντα με ήρεμο και καθαρό βλέμμα στη μία, ενώ στην άλλη ποζάρει και δείχνει ολόκληρο το outfit.

Δείτε επίσης: Το δώρο που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση

Τα υπέροχα σχόλια για εκείνη και την εγκυμοσύνη της

Οι αναρτήσεις της έχουν συγκεντρώσει πολλές ευχές όχι μόνο για τον γάμο τους, αλλά και για την εγκυμοσύνη της.

Βαμβακούσι παιδί

Αγγελόπουλος παιδί

Βαμβακούση έγκυος

Πώς είναι το σπίτι του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση στην Κύπρο

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του διανύουν τον πρώτο καιρό ως παντρεμένο ζευγάρι. Αν και ο γάμος του δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς εκείνος έχασε τη μητέρα του την επομένη της τελετής, η οποία ήταν για πολλές μέρες σε κρίσιμη κατάσταση (δείτε εδώ πως πέρασαν την ημέρα πριν το γάμο τους), από έγκυρες πηγές γνωρίζουμε, πως παράλληλα περιμένουν το πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ την αποκάλυψη).

Ο ηθοποιός μετά από το θλιβερό γεγονός δεν επέστρεψε αμέσως στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, παρά μόνο μερικές ημέρες αργότερα, όπως ενημέρωσε εκείνος μέσα από φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, πριν από μία εβδομάδα δημοσίευσε φωτογραφία με βαλίτσες, όπου αναγράφει, πως ο επόμενος προορισμός του είναι η Λευκωσία.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Κάτι τέτοιο δε μας εκπλήσσει, αφού αν και η ιστορία της σειράς μιλάει για τη Μάνη, τα πιο πολλά γυρίσματα γίνονται στην Κύπρο. Το ζευγάρι που δεν έχει καταφέρει να πάει λόγω όλων των προαναφερθέντων γεγονότων ταξίδι του μέλιτος, φαίνεται, πως περνάνε αρκετό χρόνο μαζί και δε χωρίζονται, ούτε κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Ντάνου. Η σύζυγός του, λοιπόν αποφάσισε να μας παρουσιάσει το σπίτι που διαμένουν αυτόν τον καιρό στην πανέμορφη Κύπρο, στην πόλη της Λεμεσού με θέα το απέραντο γαλάζιο. Έχει ένα πανέμορφο μπαλκόνι με άνετες και αναπαυτικές πολυθρόνες, όπου μπορείς να βγεις και να απολαύσεις την παραλία μπροστά σου.