Κατερίνα Τσάβαλου: «Στην τηλεόραση δεν το έχω αντιμετωπίσει, αλλά στο θέατρο...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

«Μου έχουν κάνει πρόταση για...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Τσάβαλου παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη, στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και τον Δημήτρη Μηλιόγλου, και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και τις έντονες στιγμές της ζωής της, όπως η κακοποιητική συμπεριφορά, που έχει βιώσει στα επαγγελματικά της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Τσάβαλου

«Μου έχουν κάνει πρόταση για το Survivor, αλλά είχα θέατρο, βέβαια εκείνοι μου είπαν εντάξει δεν πειράζει, γιατί το θέατρο είναι και δεν είναι. Δε με ενοχλεί που κάποιοι συνάδελφοι προτιμούν αυτό, αντί για τη δουλειά τους, γιατί όποιος είναι να μη χαθεί, δε θα χαθεί», σχολίασε για το γνωστό reality επιβίωσης.

«Στην τηλεόραση μου αρέσει να βλέπω σειρές και τηλεμάρκετινγκ, για το οποίο τρελαίνομαι, αυτά που παίζουν αργά τη νύχτα και μάλιστα έχω πάρει πράγματα από αυτό. Με τρελαίνει, μου αρέσει», τόνισε.

«Στην τηλεόραση δεν έχω αντιμετωπίσει κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά στο θέατρο όταν συνέβη πάθαινα κρίσεις πανικού. Δεν έφυγα από τη δουλειά, γιατί σκεφτόμουν και τους άλλους συναδέλφους. Αυτός που έπρεπε να το ξέρει, το ήξερε. Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ. Ξέρει από τότε ο ίδιος ήξερε, ότι. όπου βρεθώ και σταθώ, όποιος και να με ρωτήσει, εγώ θα πω αυτά που πρέπει να πω», είπε η γνωστή ηθοποιός.

«Ήταν συμπεριφορά προσβλητική, όχι μόνο απέναντί μου, αλλά και στους άλλους. Κάποιοι ήθελαν να το μοιραστούν και κάποιοι όχι. Πολύ κακή συμπεριφορά, έπαιζα με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή, γιατί το κατάπινα, και σε μια παράσταση που είχε επιτυχία», πρόσθεσε.

«Δεν περίμενα το διαζύγιο της Θεοφανίας Παπαθωμά με το Γρηγόρη Πετράκο, το διάβαζα και δεν το πίστευα. Πιστεύω, ότι η δουλειά, αν δεν είναι δεμένο το ζευγάρι, μπορεί να δημιουργήσει τριβές. Άλλα μπορεί να αλλάξει και το αξιακό σύστημα ενός από τους δύο και να έρθει η σύγκρουση. Ήρθε και η καραντίνα και εκείνος έκανε κάποιες δηλώσεις, εικάζω δεν το ξέρω σίγουρα, και κάπως μπορεί να δημιούργησε κόντρα, αν και ο ένας υποστήριζε τον άλλον», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: