Ανδρομάχη: «Πλαστικά φρύδια, χείλια, μύτες, βλέφαρα...» - Η απάντηση της τραγουδίστριας στο τοξικό σχόλιο

Το κακό πρόσωπο των social media

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή τραγουδίστρια, Ανδρομάχη, που τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, εξαιτίας της σχέσης της με τον επίσης τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη (δείτε εδώ τι είπε στην τελευταία της συνέντευξη για το ειδύλλιο), δέχθηκε πρόσφατα ένα αρκετά κακεντρεχές σχόλιο στο Tiktok, στο οποίο δε δίστασε να απαντήσει.

Δεν είναι σπάνιο πλέον φαινόμενο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γεμίζουν με κακά και αρνητικά σχόλια σε βάρος όλων, ιδίως ατόμων που είναι γνωστά στο ευρύ κοινό μέσα από τη δουλειά τους, όπως ηθοποιοί τραγουδιστές και παρουσιαστές.

Τα social media είναι ένα μέσο έκφρασης για τον καθένα, ένας τρόπος για να αποκτήσουν όλοι ένα βήμα και να ακουστεί ο οποιοσδήποτε, ωστόσο αρκετοί το χρησιμοποιούν για να βγάλουν τα απωθημένα τους, και τη χειρότερη συμπεριφορά τους. Γίνονται επιθετικοί και κακεντρεχείς.

Η αντίδραση της Ανδρομάχης στο τοξικό σχόλιο στο Tiktok

Θύμα αυτής της μάστιγας με τα κακοπροαίρετα και αρνητικά σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπεσε και η γνωστή και πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια. Εκείνη αναδημοσίευσε το απρεπές σχόλιο, που δέχτηκε δίνοντας τη δική της απάντηση ποζάροντας με αυτοπεποίθηση και τσαχπινιά, όσο από πίσω παίζει ένας από τους viral ήχους του Tik Tok, το οποίο αναφέρει, «Μ΄αρέσει η ζωή μου. Τη γουστάρω, έτσι όπως την έχω φτιάξει», ενώ έγραψε κιόλας, «Έχω κι ένα πλαστικό νεφρό, αλλά δε φαίνεται».

Το σχόλιο έγραφε «Πλαστικά φρύδια, χείλια, μύτες, βλέφαρα, αυτά, στήθια», και δίπλα είχε πολλές φατσούλες που γελάνε μέχρι δακρύων.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Οι πρώτες δηλώσεις της Ανδρομάχης Δημητροπούλου για τη σχέση της με το Γιώργο Λιβάνη

Αν ο έρωτας, όμως σε κάνει να νιώθεις καλά, επειδή σου έχει χτυπήσει την πόρτα, κανένα σχόλιο δε σε πτοεί. «Άσε να πλανάται αυτό το ωραίο πέπλο μυστηρίου. Να με διεκδικούν και λίγο, δεν κατάλαβα. Όποιος δεν έχει ερωτευτεί λέει ψέματα και πρέπει να πάει να το κοιτάξει, κάτι άλλο συμβαίνει. Ό,τι τραγουδάμε, το έχουμε ζήσει. Δεν ξέρω αν με πειράζει να το πω ή όχι να απλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία», είχε πει παλαιότερα η τραγουδίστρια.