«Ήμουν άτακτη, οι άνδρες ήταν ένας τομέας στον οποίο "ξύπνησα" αρκετά μικρή» - Η εξομολόγηση της Ναταλίας Δραγούμη για την προσωπική της ζωή

«Δεν έχουμε φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό με τον άντρα μου μετά από τόσα χρόνια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 24/10 η Ναταλία Δραγούμη, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική. Μίλησε, συγκεκριμένα, για την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της και τον γάμο τους (δείτε εδώ ποιος είναι), αλλά και τη ζωή της πριν από εκείνον.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην κόρη της, αλλά και στο γεγονός πως υπήρξε περίοδος που όσα συνέβαιναν και την αφορούσαν έκαναν τον γύρω του διαδικτύου και των εφημερίδων, κάτι που ήταν πολύ άβολο για εκείνη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που είχε "stalker".

Η εξομολόγηση της Ναταλίας Δραγούμη για την προσωπική της ζωή

«Όταν έχω άγχος θέλω κοντά μου τον άντρα μου. Δεν έχουμε φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό μετά από τόσα χρόνια. Τον ενοχλεί που είμαι αργή σαν άνθρωπος. Ο έρωτας μετά από τόσα χρόνια παίρνει διαφορετική μορφή, αλλά υπάρχει. Στο γάμο μου πήγα με φόρμες, γιατί έγινε μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Ήμουν 25 κιλά παραπάνω», είπε αρχικά.

«Είμαι ήσυχη σαν μαμά με τα παιδιά μου. Η κόρη μου μου λέει τα προσωπικά της, ο γιος μου όχι. Δεν μου πέφτει λόγος για τις σχέσεις της κόρης μου. Μικρή ήμουν άτακτη. Οι άνδρες ήταν ένας τομέας στον οποίο "ξύπνησα" αρκετά μικρή. Πολύ παλιά είχα κάνει γυμνισμό με την παρέα μου στην Σαντορίνη. Νύχτωνε και βγάζαμε όλοι τα μαγιό μας και μάλιστα περπατούσαμε και στο δρόμο γυμνοί. Η Σαντορίνη τότε ήταν ερημιά», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Και κατέληξε για ένα περίεργο γεγονός στη ζωή της, λέγοντας: «Υπήρχε μία γυναίκα που με ακολουθούσε παντού και ήξερε πάντα τι έκανα. Ήταν τρομακτικό!».

Δείτε επίσης: «Βλέπω τον εαυτό μου, γυμνή στα τέσσερα» - Η Ναταλία Δραγούμη "έσπασε" τη σιωπή της για τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο της Αθήνας