Χρήστος Φερεντίνος: «Μετά από 7 χρόνια Deal στον ALPHA και 10 χρόνια γενικότερα, είναι...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του παρουσιαστή

«Αν θα δω το Deal με άλλο παρουσιαστή θα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος έδωσε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Oneman και στο δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αμπατζή, που μεταξύ άλλων μίλησε για το Deal με το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία για αρκετά χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, καθώς και για τη νέα του στέγη στο κανάλι του ΣΚΑΪ και το παιχνίδι, "Ο Μονομάχος".

Τι αποκάλυψε ο Χρήστος Φερεντίνος για το Deal

«Μιας και με ρωτάς αν θα δω το Deal με άλλο παρουσιαστή θα σου πω ότι θα είναι μια μαχαιριά για μένα. Εντάξει πλάκα κάνω φυσικά, με χιούμορ το λέω αλλά το αγαπάω πάρα πολύ, είναι σαν να χωρίζεις με μια σχέση σου για την οποία έχεις πολύ ωραία συναισθήματα και τη βλέπεις να προχωράει. Στη μορφή που βλέπαμε το Deal στην Ελλάδα άλλωστε, το είχαμε φτιάξει εμείς, όταν ήρθε στην Ελλάδα δεν ήταν έτσι, με τα τραγούδια και όλα αυτά. Ήταν ένα δικό μας κομμάτι, το αγγλικό Deal είναι τελείως άδειο για παράδειγμα» ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Μεγάλα γλέντια για το Χρήστο Φερεντίνο

«Μετά από 7 χρόνια Deal στον ALPHA και 10 χρόνια γενικότερα, είναι περίεργη η αλλαγή. Είμαι όμως τόσο χαρούμενος και με το παιχνίδι του Μονομάχου και με τον τρόπο που με έχουν δεχτεί, που αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μια πολύ ωραία φάση. Το είχα ξεκινήσει πριν χρόνια και τώρα το κάνουμε σε μια νέα έκδοση που έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον», κατέληξε ο αγαπημένος δημοσιογράφος.

Η έξοδος με την πρώην του, Σοφία Παυλίδου

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου παντρεύτηκαν το 2004, απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, όμως το 2016 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή προκαλώντας μεγάλο σοκ στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του κοινού.

Πάντα κρατούσαν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως είναι γνωστό πως ακόμη και μετά το διαζύγιο οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ο παρουσιαστής της στάθηκε σαν βράχος όταν η ηθοποιός έζησε όλη αυτή την περιπέτεια εξαιτίας του Μάνου Παπαγιάννη και της επίθεσής του προς το πρόσωπό της (δείτε εδώ την απάντηση του Φερεντίνου για τον κατηγορούμενο μετά την απόφαση του δικαστηρίου). Άλλωστε, οφείλουν να μένουν ενωμένοι για την οικογένεια που είχαν δημιουργήσει και για το καλό των παιδιών τους.

Την Δευτέρα 20/3, μάλιστα, η Σοφία Παυλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας όπου βρισκόταν στο πλευρό του πρώην συζύγου της σε έξοδό τους για τσιπουράκια, επιβεβαιώνοντας πως διατηρούν επαφές και συνεχίζουν να περνούν καλά μαζί.

Σοφία Παυλίδου Χρήστος Φερεντίνος