«Στεναχωρήθηκε, νόμιζε ότι...» - Το ξεκαθάρισμα του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Ελένη Τσολάκη

«Μιλούσα για το Σαββατοκύριακο»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Στεναχωρήθηκε, νόμιζε ότι...» - Το ξεκαθάρισμα του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Ελένη Τσολάκη

Την δική του απάντηση θέλησε να δώσει το πρωί της Τετάρτης 25/10, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μέσα από την εκπομπή «Fay’s Time» σχετικά με τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη για την αναφορά του ίδιου στα νούμερα τηλεθέασης του OpenTv.

Η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης 24/10 δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα σχόλια που είχε κάνει ο πρώην συνεργάτη της: «Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια τα νούμερα τηλεθέασης έχουν μπει δυστυχώς και στη ζωή του κόσμου. Κι εμείς τα παίζουμε εδώ, όλοι τα προβάλλουμε και συζητάμε για αυτά. Πολλές φορές και λανθασμένα γιατί όντως είναι ένας κοινός λόγος για το πώς έχει πάει η δουλειά μας. Αυτό που με έκανε να αισθανθώ λίγο άβολα - αν και ξέρω την πρόθεση του Λάμπρου και έτσι θα το προσεγγίσω δεν θα είναι κακή - μου κλώτσησε το γεγονός ότι πέρσι ήταν σε αυτόν τον σταθμό.

Ό,τι και να συμβαίνει, όποια κι αν είναι η άποψή σου, όπως και να θέλεις να ανυψώσεις το προϊόν του δικού σου σταθμού, δεν το κάνεις συγκριτικά με έναν σταθμό που μέχρι πέρσι ήσουν εδώ. Αυτό λίγο με ενόχλησε. Εγώ δεν γνωρίζω ότι έφυγε με πικρία, ήταν απόφασή του να κάνει ένα άλλο βήμα διαφορετικό. Εγώ το ήξερα νωρίτερα για αυτό δεν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις μας είναι πολύ φιλικές. Από την άλλη, γιατί να το αναφέρεις αυτό; Το 7% δεν γίνεται 14% λέγοντας αυτό. Δεν θεωρώ ότι είναι προσωπική η τοποθέτησή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη» (δείτε εδώ το βίντεο).

Το ξεκαθάρισμα του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Ελένη Τσολάκη

Στη σημερινή εκπομπή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε στην Ελένη Τσολάκη ξεκαθαρίζοντας: «Τα λύσαμε με την Τσολάκη, την πήρα και τηλέφωνο. Στεναχωρήθηκε. Νόμιζε ότι η αιχμή που άφησα για τις εκπομπές που κάνουν 2% ήταν για την Ελένη. Δεν ήταν, μιλούσα για το Σαββατοκύριακο. Δεν μιλούσα γενικά για το Open. Έχω πολύ καλή σχέση. Το Επί Τόπου κάνει 2%. Την Ελένη την αγαπώ, της έστειλα και μήνυμα».

Δείτε εδώ το βίντεο: