Τέλος από τη μεσημεριανή ζώνη του MEGA η Ελένη Μενεγάκη

Το κανάλι που την θέλει, οι συζητήσεις και η πρόταση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τα πάνω κάτω έρχονται στα επαγγελματικά της Ελένης Μενεγάκη, αφού τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιο τριών ετών με το MEGA για την μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει. Μυστήριο λοιπόν επικρατεί σχετικά με τα επόμενα βήματα της στην τηλεόραση.

Αναλυτικό ρεπορτάζ μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA και συγκεκριμένα ο Χάρης Λεμπιδάκης, αποκαλύπτοντας ποιο κανάλι την θέλει στην ομάδα του.

Η λήξη του συμβολαίου της Μενεγάκη με το MEGA και τα επόμενα βήματα

Όπως ειπώθηκε τον Ιούνιο που ολοκληρώνεται και η τηλεοπτική σεζόν, λήγει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η παρουσιάστρια με τον σταθμό της Συγγρού. Οι φήμες λοιπόν, θέλουν την Ελένη να έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΙ. Από την άλλη ωστόσο στο MEGA υπάρχουν σκέψεις για να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή, ανανεώνοντας έτσι το συμβόλαιο της.

Όπως επίσης αναφέρουν φήμες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - μετά το οριστικό φινάλε της μεσημεριανής εκπομπής της Μενεγάκη - πρόκειται να μετακομίσει στο MEGA και να αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη στη θέση της. Ο ίδιος μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του στην ραδιοφωνική του εκπομπή, ούτε διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε κάτι σχετικά.

Η αμηχανία του Αρναούτογλου σε σχετική ερώτηση

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha, Happy Day, το πρωί της Τρίτης 24/10, εντόπισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Καλημέρα γιατί ήρθατε τόσο νωρίς; Γιατί δεν πάτε να πιείτε ένα καφεδάκι; Σας φιλώ, δώστε φιλιά σε όλη την παρέα», ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή.