«Αυτός ήταν ο κύριος λόγος...» - Ο Φάνης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε γιατί δεν παρουσίασε το "I’m a celebrity"

Δείτε τα ευχάριστα νέα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αυτός ήταν ο κύριος λόγος...» - Ο Φάνης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε γιατί δεν παρουσίασε το

Για δεύτερη φορά πατέρας έγινε τη Δευτέρα 23/10 ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Όπως είχε αποκαλύψει χθες 24/10 στην εκπομπή το Πρωινό η συνεργάτιδά του στο ραδιόφωνο, Ελένη Βουλγαράκη, η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε το πρωί της Τετάρτης 25/10 στην κάμερα της εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα, για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε γιατί δεν παρουσίασε το "I’m a celebrity"

«Παιδιά να είστε καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα τα μωρά, οποιουδήποτε ανθρώπου, μου μοιάζουν. Τα μωρά είναι καραφλά και με περίεργη φάτσα, άρα όλα τα μωρά του κόσμου μοιάζουν. Οπότε στην αρχή μοιάζει σε εμένα το παιδί, μετά αλλάζει και ευτυχώς ας ελπίσω να μοιάσει στη γυναίκα μου.»

«Τη διαδικασία την έζησα, αλλά ντρέπομαι να τα λέω αυτά τα πράγματα. Πήγαν όλα καλά, είναι πολύ ωραία όλη η φάση. Πραγματικά εύχομαι να το ζήσουν όλοι γιατί οι στιγμές είναι πολύ μεγάλες» ανέφερε αρχικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Δείτε επίσης:

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν βρέθηκε στο “I’m a celebrity get me out of here” δίπλα στον Γιώργο Λιανό. «Αυτός ήταν ο κύριος λόγος.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι είπε για την κόρη του

«Είναι ενάμιση. Είναι κόρη, αλλά είναι σαν γιος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, αλλά αλλάζεις “πίστα” τελείως. Προφανώς είναι κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν τα έχεις στο ημερολόγιο της ζωής σου. Δεν μπορείς να το περιγράψεις σε κάποιον αν δεν το ζήσεις.

Είσαι στην τελευταία πίστα όπου γίνονται τα πάντα. Δεν είναι ότι προφυλάσσω τα προσωπικά μου, αλλά δεν ξέρω αν θα αρέσει στο παιδί μου, όταν μεγαλώσει να βλέπει τον πατερά του να δίνει συνεντεύξεις για αυτά τα πράματα. Είναι όλα καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ.», είπε χαρακτηριστικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος.