Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αυτό που έκανε η ΕΡΤ πέρυσι, νομίζω ότι...» - Για Μαρίνα Σάττι και Βίκτωρ Βερνίκο

«Είναι μια εύστοχη επιλογή για να μας εκπροσωπήσει...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μεταξύ άλλων τοποθετήκε για τη Μαρίνα Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision, αλλά και την περσινή επιλογή του Victor Vernico.

Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Eurovision

«Είναι μια εύστοχη επιλογή να μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι, γιατί δυστυχώς η περσινή ήταν άστοχη. όχι, με την έννοια της επιλογής του συγκεκριμένου προσώπου, αλλά τα κριτήρια δεν ήταν σωστά. Ήταν ένα νέο παιδί και άπειρο, και αυτό το εξέφρασε και στη Eurovision. Αυτοί που αποφάσισαν την περσινή εκπροσώπηση έκαναν μια σειρά από λάθη. Δε στέλνουμε ένα παιδί άπειρο, δε στέλνουμε ένα παιδί που δεν το έχουμε δοκιμάσει, και τελικώς ένα παιδί που για όλους τους δείκτες που λέμε και στα μαθηματικά, δεν ήταν σωστή επιλογή, για να εκπροσωπήσει τα χρώματα της χώρας μας στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Η συγκεκριμένη επιλογή της κυρίας Μαρίνας Σάττι, είναι σωστή επιλογή, γιατί είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια, έχει τσαγανό και είναι ένας μικρός δαίμονας, που μπορεί να εκπλήξει σε αυτή την τρίλεπτη διαδικασία, γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος. Δεν είναι να πεις κάνω μία συναυλία και μπορώ να δείξω τις όποιες αρετές μου. Εκείνη πληροί τις προϋποθέσεις, για να έχουμε μία αξιόλογη εκπροσώπηση της Ελλάδας. Κανονικά στο διαγωνισμό τραγουδιού η κάθε χώρα να λέει κάτι με δικό της στίχο, με τα πολιτιστικά της στοιχεία και χαρακτηριστικά. Τα αγγλικά, όμως είναι μια κοινή γλώσσα, αν έχουμε δει χώρες να κερδίζουν με το δική της γλώσσα», σημείωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: Την εισβολή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη

«Δεν είναι απαραίτητο, όταν επιλέγουμε έναν γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έχει εμπειρία, ότι θα τα πάμε και καλά. Αυτό που έκανε η ΕΡΤ πέρυσι, νομίζω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο το όνομα, άρα και μια “διαπλοκή” προσώπων. Δηλαδή, μια ισχυρή οικογένεια που είχε έναν καλλιτέχνη και κάπου οι άνθρωποι της ΕΡΤ αντί να χαϊδέψουν την ουσία, δηλαδή τη μουσικότητα και τη σωστή εκπροσώπηση, χάιδεψαν ημέτερα συμφέροντα, δε θα πω τίποτα άλλο», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: