Νίκος Κουρής: «Ναι θα παντρευτώ...» - Η απάντησή του για το γάμο του

Ποιος ο ρόλος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο μυστήριο;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Νίκος Κουρής: «Ναι θα παντρευτώ...» - Η απάντησή του για το γάμο του

Καλεσμένοι στην απογευματινή εκπομπή "Στούντιο 4", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1 βρέθηκαν ο δημοφιλής ηθοποιός, Νίκος Κουρής με την πολυαγαπημένη τραγουδίστρια, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούν "Η Εκατομμυριούχος" στο θέατρο Παλλάς σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου. Μάλιστα, εκείνος επιβεβαίωσε μέσα από την εκπομπή, ότι τον προσεχή Δεκέμβρη πρόκειται να παντρευτεί με τη σύντροφό του, Ελένη Τοπαλίδου, μετά από 18 χρόνια σχέσης και τη γέννηση του παιδιού τους, αλλά αποκάλυψε και για το ρόλο της τραγουδίστριας εκεί.

Τι είπε για το γάμο του ο Νίκος Κουρής και για το ρόλο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη σε αυτόν

«Ναι, θα παντρευτώ. Οργανώνουμε τον γάμο μας. Φυσικά, και θα την καλέσω την Ελεωνόρα, θα της ζητήσω μάλιστα να πει το αγαπημένο μου τραγούδι, αν θέλει. Είναι ένα τραγούδι που μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δε θα το πω τώρα, γιατί δε θέλω να το ακούσει η γυναίκα μου. Θέλω να είναι έκπληξη. Είναι τραγούδι της Ελεωνόρας. Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο. Ναι, κάτι έχει αλλάξει κάπως στη ζωή μου. Να είσαι πιο γρήγορος από το φόβο σου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος και γνωστός ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Η ανακοίνωση του γάμου του Νίκου Κουρή

Πότε παντρεύονται ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου

«Πάμε για 12 Δεκέμβρη 2023», έγραψαν οι φίλοι τους, οι οποίοι τους συνόδευσαν στην εκκλησία όπου φαίνεται πως έκλεισαν την ημερομηνία.

Κουρής γάμος

Κουρής γάμος τοπαλίδου

Η διαφορά ηλικίας τους

Ο Νίκος Κουρής είναι ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς που με τους ρόλους που έχει υποδυθεί έχει χαραχθεί στη μνήμη των τηλεθεατών και όχι μόνο και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Το περασμένο διάστημα τον είδαμε να δοκιμάζεται και στον ρόλο του παρουσιαστή, όπου είχε και τα ατυχήματά του, ενώ πρωταγωνίστησε και στη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες.

Ο ίδιος προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν δημοσιεύει συχνά υλικό από την καθημερινότητά του, ωστόσο είναι γνωστό πως είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την Έλενα Τοπαλίδου, η οποία είναι και ηθοποιός αλλά και χορεύτρια.

Είναι μικρότερή του κατά δύο χρόνια, καθώς εκείνος είναι 49 και εκείνη 47 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πέτρο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, βρήκαμε μερικές φωτογραφίες της γυναίκας που έχει αλλάξει τη ζωή του ηθοποιού.

Έλενα Τοπαλίδου

Έλενα Τοπαλίδου σύζυγος Νίκου Κουρή

Έλενα Τοπαλίδου η σύζυγος του Νίκου Κουρή

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / Έλενα Τοπαλίδου