«Είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ ανοιχτή σε όλα!» - Πρωτοφανής εξομολόγηση από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη για έναν δεύτερο γάμο

«Δε μπορούν να με ακολουθήσουν πολλοί άνθρωποι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ ανοιχτή σε όλα!» - Πρωτοφανής εξομολόγηση από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη για έναν δεύτερο γάμο

Την Τετάρτη (25/10) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 μαζί με τον Νίκο Κουρή με τους δύο να μιλάνε τόσο για τα επαγγελματικά τους σχέδια, όσο και για την εξέλιξη της προσωπική τους ζωής.

Το κομμάτι γάμος ήταν ένα από τα πολλά, που σχολιάστηκαν με τον Νίκο Κουρή να απαντάει για την πρόσφατη ανακοίνωση γάμου του μετά από αρκετά χρόνια σχέσης (δείτε εδώ) και στη συνέχεια σειρά πήρε η Ζουγανέλη.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η τραγουδίστρια έχει κάνει έναν γάμο, ο οποίος τελείωσε και σήμερα είναι ερωτευμένη και σε σχέση με τον Νίκο Συρίγο. Για το αν πρόκειται οι δύο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας απάντησε ανοιχτά η Ελεωνόρα.

Οι δηλώσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

«Και στα δικά σας. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά άσε με είναι πολύ νωρίς τώρα για αυτά. Είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ανοιχτή σε όλα τα πράγματα στη ζωή, αλίμονο Παναγία μου, αλλά δεν είναι κάτι αυτή τη στιγμή, που...Συνήθως κάνω πράγματα, που έλεγα δε θα κάνω. Είμαι σε βαθμό κακουργήματος αυθόρμητη. Δε μπορούν να με ακολουθήσουν πολλοί άνθρωποι, αυτό είναι το κακό», είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Ο σύντροφός μου δεν...»

«Χαμογέλα και πάλι δεν πρόλαβα να δω σήμερα...γενικά λέγονται πολλά για εμένα. Δε με ενοχλεί το τι λέγεται για μένα. Απλώς τώρα τελευταία συνειδητοποιώ ότι σε κάποιους, ίσως φαίνεται αδιάφορο το ότι δεν πολύ γουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δε μπορώ να δικαιολογηθώ. Δε νιώθω πως χρωστάω σε κάποιον κάτι, μια απάντηση που με ασυνέπεια δε δίνω.

Η προσωπική μου ζωή, είναι προσωπική μου ζωή και γουστάρω να την κρατάω για πάρτη μου και για όσους βρίσκονται στην προσωπική μου ζωή. Από εκεί και πέρα δε νιώθω, ότι είμαι ένας άνθρωπος που κρύβομαι, ούτε ένας άνθρωπος που δεν απαντώ. Δε με νοιάζει, που ασχολούνται με εμένα. Με νοιάζει, που κρίνουν το ότι δεν θέλω να μιλάω, γιατί δε νιώθω ότι υπάρχει λόγος να κριθώ για κάτι. Πραγματικά, ζούμε μια εποχή πολύ έντονη, με κοσμοϊστορικά γεγονότα. Ποιον νοιάζει τι κάνω εγώ στη ζωή μου; Πραγματικά αν ένιωθα ότι ένας Έλληνας θα ανακουφιστεί με το να μάθει με το τι κάνω εγώ στη ζωή μου, θα το έλεγα. Πρέπει να βγω στο Σύνταγμα να πω τι μου συμβαίνει;

Η ζωή μου είναι η εργασία μου, αυτή είναι η προσωπική μου ζωή, τη λατρεύω. Ο σύντροφός μου δεν επεμβαίνει στη δουλειά μου και θα ήθελα να μην επέμβει ποτέ. Έχω έρθει αντιμέτωπη στο παρελθόν με τέτοιες καταστάσεις αλλά θα ήθελα να μη συμβαίνει, γιατί είναι ένα πολύ δικό μου κομμάτι. Ακούω γνώμες από όλους, αλλά θέλω να είναι διακριτικοί οι άνθρωποι στο κομμάτι της εργασίας μου», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.