Ηχηρή αποχώρηση - Γνωστός δημοσιογράφος "μετακομίζει" στην ΕΡΤ από το Open

Ποιος είναι;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ποιος είναι ο γνωστός δημοσιογράφος που φεύγει από το Ανοιχτό Κανάλι, Open, και μετακομίζει στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ΕΡΤ; Ο λόγος για το Γιώργο Σιαδήμα, ο οποίος λίγους μήνες μετά την αποχώρηση από το OPEN και την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ανακοινώθηκε από το δημόσιο κανάλι το απόγευμα της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου, πως ξεκινάει να εργάζεται εκεί. Η δημόσια τηλεόραση θα ενισχύσει με ακόμα δύο έμπειρους δημοσιογράφους, το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της, το ΕΡΤNEWS.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το Γιώργο Σιαδήμα

Ο Γιώργος Σιαδήμας και η Στέλλα Παπαμιχαήλ θα παρουσιάζουν από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 και κάθε Παρασκευή, αλλά και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως 11:45 την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή NEWSROOM.

Δείτε επίσης: Είχαν πολύ δυνατό ξεκίνημα στην πρωινή ζώνη Γιώργος Σιαδήμας και Ευλαμπία Ρέβη

σιαδήμας γκαγκάκη
07-09-2022 Cine Αίγλη Ζαππείου-Παρουσίαση προγράμματος OPEN

Θα ενημερώνουν, τις τρεις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, το τηλεοπτικό κοινό για όλα τα νέα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναλύσεις, ρεπορτάζ, καλεσμένοι, ανταποκρίσεις από το δίκτυο των ανταποκριτών της ΕΡΤ σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και από τα κέντρα αποφάσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όλη η ειδησιογραφία της εβδομάδας που τελειώνει, αλλά και της εβδομάδας που αρχίζει από το ΕΡΤNEWS και το NEWSROOM. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη κάθε εβδομάδα, στο «τιμόνι» του NEWSROOM θα εξακολουθήσει να βρίσκεται το πολύ πετυχημένο δίδυμο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, Σταυρούλας Χριστοφιλέα και Μάκη Προβατά.

Η τελευταία εκπομπή της Ευλαμπίας Ρέβη και του Γιώργου Σιαδήμα στο OPEN

«Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας, που ήσασταν κοντά μας. Να έχετε ένα ήρεμο καλοκαίρι. Θα κάνεις και το πρώτο σου μπάνιο επιτέλους», είπε αρχικά η Ευλαμπία Ρέβη στον κόσμο και στον συνάδελφό της.

«Και φυσικά πέρα από τους τηλεθεατές, που είναι η δύναμή μας και φαίνεται από τα μηνύματα και το πως πήγαμε, να ευχαριστήσουμε και τον διευθυντή μας για την δυνατότητα που μας έδωσε, τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, που ήταν στο πλευρό μας. Φυσικά να ευχαριστήσουμε και τους συνεργάτες μας όλους», ανέφερε εκείνος.

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε Open κυρίες και κύριοι. Η ενημέρωση συνεχίζεται και το καλοκαίρι. Να είστε καλά», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Με συγκλονιστικό στράπλες νυφικό - Φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο της Ευλαμπίας Ρέβη και του Σωτήρη Σκουλούδη