Ευχάριστα νέα για τη Μαρία Αναστασοπούλου - "Έσκασε" τώρα!

Εξελίξεις με την εκπομπή της

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ ευχάριστα νέα για τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου "κυκλοφόρησαν", πριν από λίγο σε σχέση με τις εξελίξεις για τη νέα της εκπομπή "Αρένα", η οποία θα προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1.

Η νέα εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου

Απόψε στις 24:00, η Μαρία Αναστασοπούλου μπαίνει για 2η χρονιά στην "ΑΡΕΝΑ", βάζοντας στο κέντρο της πολύπλευρης έρευνάς της την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή και τους φόβους για τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, η δημοσιογραφική ομάδα της «Αρένας» ερευνά πόσο θωρακισμένη είναι η χώρα μέσα από ένα αποκλειστικό οδοιπορικό της Μαρίας Αναστασοπούλου στον Έβρο.

Δείτε επίσης: Το παράπονο του Γιώργου Παπαδάκη στη Μαρία Αναστασοπούλου

ια πρώτη φορά, παρουσιάζονται ντοκουμέντα από την κρίση του 2021 και αξιωματικοί εξηγούν στην «ΑΡΕΝΑ» τι έχει αλλάξει στο πεδίο έκτοτε. Μετά τις τελευταίες εντάσεις σε δομές στα νησιά, που αφορμή είχαν την κρίση στη Μέση Ανατολή, η εκπομπή καταγράφει τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο Αιγαίο, αλλά και πού στοχεύουν τα δίκτυα πληροφοριών των υπηρεσιών ασφαλείας. Ειδικοί μπαίνουν στην «ΑΡΕΝΑ» και απαντούν στο ερώτημα αν υπάρχουν φόβοι για νέες μεταναστευτικές ροές και επιστροφή στις εικόνες του 2015.

Αποκλειστικά στην «ΑΡΕΝΑ», εκπρόσωπος της Χαμάς παραδέχεται ότι στο τρομοκρατικό χτύπημα, που άνοιξε το νέο κύκλο αίματος στην περιοχή, σκοτώθηκαν άμαχοι, ενώ αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- πόσο καιρό προετοιμάζονταν τα τάγματα του θανάτου για το αιματοκύλισμα, αλλά και τι σκοπεύουν να κάνουν με τους Ισραηλινούς ομήρους.

Εκπρόσωπος των Ισραηλινών δυνάμεων μιλά από το Ισραήλ για το μήνυμα που στέλνει ο Ισραηλινός στρατός στην Ελλάδα, αλλά και τις εικόνες που αντίκρυσαν οι Ισραηλινοί κομάντος στους τόπους της σφαγής. Πώς σχεδιάζουν τη μεγάλη επιχείρηση κατά της Χαμάς;

Στην εκπομπή παρεμβαίνει και ο Ισραηλινός πρέσβης στην Αθήνα.

Η Μαρία Αναστασοπούλου και η δημοσιογραφική ομάδα της «ΑΡΕΝΑΣ», ερευνούν, καταγράφουν και αποκαλύπτουν την αθέατη πλευρά επίκαιρων ζητημάτων, με εύστοχο, ουσιαστικό λόγο, και δημοσιογραφικό ήθος. Κάθε Τετάρτη στις 24:00, ζωντανά στο στούντιο, η συζήτηση ξεκινά, όχι μόνο με τους καλεσμένους, αλλά και με τους τηλεθεατές μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: