Με καστόρινες μπότες και σακάκι στο πλευρό του Σουλτάτου - Η εμφάνιση της Λασκαράκη στην πρεμιέρα που ήταν ο Τσιμιτσέλης μαζί με τη Γερονικολού

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας (23/10) έγινε η πρεμιέρα της ταινίας "Άκου ποιος μιλάει'' στο The Mall Village Cinemas με πλήθος ηθοποιών και καλλιτεχνών να δίνουν το παρόν μόνοι τους ή με τους συνοδούς τους.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν παρόν στο χώρο και μεταξύ άλλων απαθανάτισε τη Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, να ποζάρουν δίπλα ο ένας στον άλλον με πολύ καλή διάθεση.

Δείτε επίσης: "Λύγισε" η Βάσω Λασκαράκη με την έκπληξη του Λευτέρη Σουλτάτου - «Γνωριστήκαμε κατά λάθος όταν ήμασταν ακόμη στους γάμους μας»

Η εμφάνιση της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Να τονίσουμε εδώ, πως στον ίδιο χώρο, στην πρεμιέρα της ταινίας καλεσμένοι ήταν και το ζεύγος - Γερονικολού και Τσιμιτσέλης - κάτι, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν άβολο μιας οι πρώην σύντροφοι έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Λασκαράκη - Σουλτάτος

Οι δηλώσεις Τσιμιτσέλη & Λασκαράκη στην κοινή τους εμφάνιση με τους συντρόφους τους

«Χαίρομαι, γιατί θέλω να είναι ένα όμορφο αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά που έχουμε κάνει και το είδα με πολύ χαρά όλο αυτό. Βέβαια, το είδα το πρώτο επεισόδιο. Ο άντρας μου έχει μεγάλη επιτυχία, δεν το συζητώ, έχει και φωτογένεια», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη για την εκπομπή της.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε με τη σειρά του για εκείνη: «Δεν με έχει καλέσει. Αν με καλέσει θα το συζητήσουμε μαζί και θα πάμε. Δεν πρόλαβα να δω την εκπομπή αλλά της εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα σκίσει γιατί μπορεί να το κάνει και το έχει».