Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν είμαι αυστηρός με...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού

Ο συνάδελφος γιος του και το πρόωρο τέλος της σειράς «Τρίτος όροφος»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Καφετζόπουλος παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή "Fay’s time", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόωρο τέλος της σειράς "Ο τρίτος όροφος" στην ΕΡΤ, τη σχέση με το συνάδελφο πλέον γιο του και σχολίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη.

Τι αποκάλυψε ο Αντώνης Καφετζόπουλος

«Η παράσταση, που πρωταγωνιστώ, είχε ετοιμασθεί πριν την πανδημία, την οποία δεν παίξαμε. Θίγονται πολύ σοβαρά θέματα, από μία διαφορετική σκοπιά, αφού εμείς υποδυόμαστε κάτι μαφιόζους, που προσπαθούμε να λύσουμε ζητήματα με σχέσεις γονιών και παιδιών, αλλά και εξουσίας», είπε αρχικά για το θεατρικό έργο που παίζει.

«Μια χαρά είναι η συνεργασία με το γιο μου και είναι πολύ ευχάριστο που έχει επιτυχία. Περιμέναμε να έρθει αυτή η στιγμή. Ήταν ιδέα του Γιώργου να γράψω κάτι. Δεν είμαι αυστηρός με τον γιο μου, δεν είμαι αυστηρός με κανέναν. Απλώς έχω πάντα ένα ξινισμένο ύφος και καμιά φορά οι άνθρωποι που δεν με ξέρουν νομίζουν ότι τους κάνω κριτική, ότι τους μαλώνω. Είναι η φάτσα μου έτσι. Είμαι ξινίλας», σημείωσε για την παράσταση που έχει γράψει ο γιος του, Γιώργος και εμφανίζονται μαζί επί σκηνής.

Για την τηλεοπτική του επιστροφή με τη σειρά "Ο τρίτος όροφος", υπογράμμισε, πως «Ο προγραμματισμός της ΕΡΤ είναι τρικυμιώδης. Δηλαδή, δεν ήξεραν τι να κάνουν με αυτό το πράγμα, ζήτησαν κάτι που να είναι ένα τέταρτο, μετά είχαν κενά στο πρόγραμμα και αποφάσισαν να παίζουν δυο δυο τα επεισόδια. Δηλαδή, με δυο λόγια το πυροβόλησαν στον κρόταφο και πέθανε. Όταν κάνεις κάτι με μεράκι και του δίνεις αξία, θες αυτό το πράγμα να αντιμετωπιστεί με την ανάλογη φροντίδα και από τους υπόλοιπους, κυρίως από το κανάλι. Δεν θα έκανα άλλο επεισόδιο στο σίριαλ, δεν υπάρχουν πια οι συνθήκες, έχει στραβώσει ο γυαλός».

Για τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως φαινόμενο, σχολίασε, ότι «Δεν είναι αυτός το φαινόμενο. Είναι σύμπτωμα, το φαινόμενο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ περνά μια υπαρξιακή κρίση αυτή τη στιγμή. Ο Κασσελάκης είναι κάτι ελπιδοφόρο, με την έννοια, ότι είναι νεός, είναι διαφορετικός, ανοιχτά γκέι ,που είναι πολύ χρήσιμο για την κοινωνία, που υπάρχει ένας αρχηγός κόμματος και δηλώνει ανοιχτά τη σεξουαλικότητά του. Όλα αυτά είναι η ευχάριστη πλευρά, η δραματική είναι ότι δεν υπάρχει πολιτική πειθώ. Δεν είναι από τα κόμματα που συμπαθώ ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε τα βλέπω και διασκεδάζω. Λέει και κάποιες χοντράδες. Δεν πιστεύω, ότι μπορεί να γίνει ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μου δίνει την εντύπωση ότι στα δύσκολα θα πει "παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω"».

Κατέληξε, ότι έχει σκεφτεί τη ζωή του μακριά από την υποκριτική και κατά καιρούς έχει απομακρυνθεί και έχει κάνει άλλα επαγγέλματα, αλλά έχει περάσει και από εποχές που δε δουλεύει καθόλου.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: