«Ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν...» - Ξεσπά ο Αντώνης Καφετζόπουλος για το πρόωρο τέλος της σειράς "3ος Όροφος"

Πότε θα ολοκληρωθεί η σειρά;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν...» - Ξεσπά ο Αντώνης Καφετζόπουλος για το πρόωρο τέλος της σειράς

Αιχμηρή δήλωση κατά της ΕΡΤ, έκανε, το πρωί της Τετάρτης 18/10. ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε την εκπομπή Breakfast@star, σχετικά την πρόωρη ολοκλήρωση της σειράς 3ο όροφος που προβάλλεται από το κρατικό κανάλι, κάτι το οποίο, όπως ανέφερε δεν είχε συμφωνηθεί.

Η μικρής διάρκειας σειρά με τους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου αποτελείται από 15λεπτα επεισόδια στα οποία βλέπουμε την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων, με αρχική συμφωνία να προβληθούν εξήντα επεισόδια μέχρι τον Δεκέμβριο. Ωστόσο το κρατικό κανάλι προβάλλει διπλά επεισόδια, προκειμένου να καλύψει το κενό στο πρόγραμμά του με αποτέλεσμα τα επεισόδια να φτάσουν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

Το ξέσπασμα του Αντώνη Καφετζόπουλου κατά της ΕΡΤ

«Με την Λυδία Φωτοπούλου ήταν κάτι που το θέλαμε κι οι δύο και το κάναμε με όσο καλύτερο τρόπο και μεράκι. Έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα από πέρυσι.» ανέφερε αρχικά.

«Η ΕΡΤ έκανε μία πατάτα. Ενώ παρήγγειλε κάτι, που ήταν ένα δεκαπεντάλεπτο την ημέρα, μετά δεν είχαν τι να βάλουν ανάμεσα στις σειρές τους κι αποφάσισαν να βάλουν δύο επεισόδια καθε μέρα. Οπότε θα τελειώσουν πιο νωρίς. Ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν.Πήραν στα χέρια τους κάτι, το οποίο δεν εκτίμησαν και αυτό είναι δικαίωμα κάποιου να μην τιμά κάτι. Ως εκ τούτου το σπαταλήσανε και το σκορπίσανε.»

Δείτε επίσης: «Πήρα ελληνική υπηκοότητα...» - Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκαλύπτει για την φυγή της οικογένειάς του από την Τουρκία

Σχετικά με το αν θα συνεχιστούν τα γυρίσματα ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι γίνεται στην ΕΡΤ. Υπήρξε μία απαξίωση σε αυτό το πράγμα. Όταν σε απαξιώνουν, δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις ξανά με ανθρώπους που σε απαξιώνουν. Λες ας τραβήξουν αυτοί τον δρόμο τους κι εγώ τον δρόμο μου» πρόσθεσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Δεν είχαμε συμφωνήσει τίποτα. Δική τους ιδέα ήταν να είναι 15λεπτα καθημερινά. Δεν άλλαξα γνώμη εγώ, αλλά αυτοί για αυτό που ζητήσανε. Πήραν αυτό κι αποφάσισαν ότι τελικά θέλουμε δύο 15λπετα την ημέρα. Τι να συζητήσω;» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: