Μαζί με τον κουστουμάτο πατέρα της - Κομψή και αέρινη η Έλενα Ράπτη με λευκή, μίνι πλισέ φούστα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Ράπτη διανύει μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, καθώς είναι σε σχέση με τον επίσης πολιτικό, Γιάννη Μπρατάκο (δείτε εδώ πλάνα με τον σύντροφό της στα στενά της Μυκόνου).

Πρόσφατα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε την πολιτικό στο κέντρο της Αθήνας να περπατάει μαζί με ένα ακόμη ''άντρα της ζωής της'', που δεν είναι άλλος από τον πατέρα της Έλενας Ράπτη.

Η εμφάνιση της Έλενας Ράπτη με τον πατέρα της

Όπως βλέπουμε στο φωτογραφικό υλικό μπαμπάς και κόρη είναι περπατάνε δίπλα - δίπλα, όσο η Ράπτη μιλούσε στο κινητό της. Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της, με το κομψό look της, καθώς είχε επιλέξει λευκή, μίνι, πλισέ φούστα και μαύρο πουκάμισο με μαύρα γοβάκια.

Έλενα Ράπτη - Μπαμπάς

Ράπτη - πατέρας

Η απάντηση της για την προσωπική της ζωή

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ζωντανά το πρωί της Παρασκευής 21/4 η Έλενα Ράπτη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Μάλιστα, η γνωστή βουλευτής δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή, μιας και πριν μερικές ώρες ο Γιάννης Μπρατάκος δημοσίευσε μια φωτογραφία έχοντας στην αγκαλιά του την πολιτικό από τις διακοπές τους στη Μύκονο, γιορτάζοντας έτσι τον ένα χρόνο που είναι ζευγάρι.

«Είμαι ευτυχισμένη, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη», αρκέστηκε να πει η Έλενα Ράπτη -δείτε εδώ κι ένα κοινό βίντεο του ζευγαριού.