«Κοντεύει στη νευρική ανορεξία, παρατηρήστε τη λίγο! Φαίνονται τα κόκαλα» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από φωτογραφία της Κέισι Μίζιου

Η όλο νόημα απάντησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
keisi.miziou - Instagram
keisi.miziou - Instagram

Η Κέισι Μίζιου διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media με το μοντέλο να δημοσιεύει τόσο φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, όσο και από άλλες, που έχουν να κάνουν με συνεργασίες της.

Τα σχόλια του κόσμου πολλά και ποικίλα κάτω από τα posts της Μίζιου, ωστόσο αυτό, που της έκανε ένας χρήστης πρόσφατα αποτέλεσε την αφορμή για να του απαντήσει το μοντέλο και στη συνέχεια να κάνει ένα story με μία ακόμη απάντησή της.

Δείτε επίσης: Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και βρεγμένη από την θάλασσα - "Βροχή" έπεσαν τα σχόλια για την Κέισι Μίζιου

Η απάντηση της Κέισι Μίζιου σε σχόλιο που δέχτηκε για τα κιλά της

«Άλλη μια κοπέλα που κοντεύει στη νευρική ανορεξία και από το όμορφο στο άσχημο. Παρατηρήστε τη λίγο. Φαίνονται τα κόκαλα στο στέρνο της, αν είναι δυνατόν, ήταν το σχόλιο με την Κέισι να απαντάει: «Ελπίζω να νιώθετε καλύτερα τώρα που προσβάλατε εμένα», καθώς στο στόρυ της έγραψε: «Όλα είναι θέμα οπτικής στη ζωή παιδιά».

Κέισι - Μίζιου

Τι συμβαίνει με την προσωπική της ζωή

Ακόμη ένας χωρισμός "έσκασε" στην ελληνική showbiz! Ζευγάρι μετά την επανασύνδεση του το 2021, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή και όπως φαίνεται για αυτή την φορά είναι οριστικό, αφού όπως φαίνεται εκείνη βρήκε νέο έρωτα.

«Ήρθε η ώρα να απαντηθεί και αυτή η ερώτηση μετά από καιρό. ΝΑΙ», απάντησε η Κέισι Μίζιου σε ερώτηση follower της αν χώρισε. Την Κέισι την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, φτάνοντας μάλιστα μέχρι και τον τελικό, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει το έπαθλο (δείτε εδώ ποιος ήταν ο σύντροφος της).

Κέισι Μίζιου χώρισε

Το μοντέλο όμως μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του, τους μπέρδεψε όλους όταν δημοσίευσε φωτογραφία της σε τρυφερές στιγμές με άλλον άνδρα, αποκαλύπτοντας «Ήταν το καλοκαίρι της ανατροπής! Πέρασα φανταστικά! Και ακόμη περνάω δηλαδή γιατί νομίζω ακόμη καλοκαίρι είναι. Ίσως κάποια στιγμή να σας μιλήσω για αυτό το καλοκαίρι».

Κέισι Μίζιου νέος σύντροφος

Σε επόμενη ανάρτηση της μάλιστα, εξομολογήθηκε:

«Δεν χρειάζεται να φοβάστε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Όταν κλείνει ένας κύκλος δεν σημαίνει πως τελείωσε η ζωή μας. Φυσικά ο κάθε χωρισμός έχει τα δικά του στάδια. Αλλά πάντα έρχονται υπέροχες καλύτερες στιγμές. Όταν έχει μακροχρόνια σχέση αργείς να καταλάβεις πως έχει έρθει το τέλος λόγο της αγάπης. Πάρε το χρόνο σου και θα δεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι».

Κέισι Μίζιου GNTM