Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απογευματινή βόλτα με τον σχεδόν ενός έτους γιο της

Χαλαρά με το καροτσάκι

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απογευματινή βόλτα με τον σχεδόν ενός έτους γιο της

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αχώριστη με τον αγαπημένο της γιο, Βλάσση, ο οποίος βαφτίστηκε στις αρχές του Σεπτέμβρη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ακολουθώντας στη συνέχεια ένα λαμπερό πάρτι (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Σταθοκωστόπουλο), και φαίνεται να βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου αποφάσισαν να κάνουν μία χαλαρή βόλτα το απόγευμα.

Η απογευματινή βόλτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το γιο της

Η γνωστή πανέμορφη παρουσιάστρια έγινε μανούλα για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο. Έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και εκείνη έχει αφοσιωθεί πλήρως στις νέες τις υποχρεώσεις, αυτές της συζύγου και της μητέρας.

Με το παιδάκι της συνηθίζει να περνάει τον περισσότερο χρόνο από την ημέρα της. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα η νέα μαμά έχει γίνει πιο ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται κάποια στιγμιότυπα τους με τους διαδικτυακούς της ακολούθους. Ο γιος της είναι σχεδόν ενός έτους, μόλις 11 μηνών.

Έτσι έκανε και σήμερα, αφού η ίδια αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story με τη μορφή video από την απογευματινή τους βόλτα σερ πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα, με το μικρό να είναι στο καροτσάκι του και το κατοικίδιο τους, το γλυκό σκυλάκι τους, εκμεταλλευόμενη το ζεστό καιρό, που ακόμα κρατάει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Οι δυσκολίες κατά την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Σε γενικές γραμμές η εγκυμοσύνη μου ήταν καλή. Όταν έκανα μια τηλεοπτική εμφάνιση ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων και είχα επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου και είχα επιπλοκή στην τηλεόραση. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι έπρεπε να είμαι σε πλήρη ακινησία, ότι μπορεί να γεννήσω μέσα σε ένα 24ωρο. Δεν υπήρχε αιτιολογία από τι προέκυψαν αυτά τα προβλήματα.

Το χειρότερο ξέρεις ποιο ήταν; Ότι έπρεπε να μπω σε μια διαδικασία εξετάσεων που ήθελαν 14 εργάσιμες να βγουν. Μου είπε ο γιατρός ότι δεν ξέρει αν θα γεννήσω το παιδί. Είδε κάτι και έπρεπε να κάνω εξετάσεις. Του λέω “ποιο είναι το κακό σενάριο;”. Και μου λέει “να χάσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ.

Για 14 μέρες δεν κουνιόμουν από τον καναπέ. Έτρωγα πολύ, τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τότε τα πήρα. Περνούσαν οι μέρες και έλεγα στον Βασίλη να πάρει τον γιατρό γιατί ίσως φοβόταν να μας πει το αποτέλεσμα.

Πήρα κοντά 30 κιλά και γεννήθηκε 2730. Γεννήθηκε 3/1/2023, στις 3:33, στα 2730. Όταν έφευγε ο Βασίλης έτρωγα, δεν με άφηνε. Μια φορά είχα πάρει παγωτό και ήρθε στο σπίτι, χωρίς να τον περιμένω και του λέω “Δεν είναι αυτό που νομίζεις".», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Είχα φάει κόλλημα με τα burger. Ό,τι burger υπάρχει στην Αθήνα το έχω φάει και πολύ αβοκάντο. Και ο μπέμπης τρώει αβοκάντο. Είμαι πολύ μαμά από πάνω αφού μπορώ, όπως θέλω. Ο καθένας είναι όπως θέλει. Δεν πιστεύω στα πρέπει.

Πήγα για μια εξέταση γιατί δεν άκουγα το μωρό. Και μου έλεγε ο Βασίλης να φάω μελομακάρονο να κλωτσήσει. Μου είπε η μαία μου να πάω μια βόλτα. Πάμε στο νοσοκομείο και μου είπε “Δεν θα το ζορίσουμε, θα γεννήσεις”. Της λέω “δεν είμαι έτοιμη. Θα έρθω αύριο. Δεν έχω φτιάξει τα μαλλιά”.

Το είδα μόλις βγήκε, έπαθα σοκ. Πολύ κλάμα. Δεν έχω φωτογραφία νορμάλ στην αρχή. Τον κοιτούσα και έλεγα “Δικό μου είναι αυτό;”. Ήθελα πολύ να του δώσω το δικό μου γάλα, προσπάθησα πολύ τρεις μήνες. Ίσως δεν έκανα και κάποια πράγματα σωστά που δεν ήξερα. Αλλά δεν κατηγορώ τον εαυτό μου».