Τους "τσάκωσε" ο φακός λίγο πριν φιληθούν στο στόμα - Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τα τρυφερά τετ α τετ της Σπυροπούλου & του Σταθοκωστόπουλου στη βάφτιση του Βλάση

Η ρομαντική ανάρτηση της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, στις 2/9 συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στο Καβούρι, με το γλέντι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα να ακολουθεί. Η περήφανη μανούλα έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες από τη μέρα εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, την Πέμπτη 19/10, δημοσίευσε μία ακόμη, αυτή τη φορά με τον σύζυγό της σε τρυφερά τετ α τετ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από το φόντο βρίσκονταν ακόμα στην εκκλησία και η παρουσιάστρια φορούσε το πρώτο της φόρεμα, ένα λευκό με δαντέλα και μανίκια που έπεφταν στους ώμους της. Ο επιχειρηματίας με το μπλε κοστούμι του την είχε πλησιάζει, εκείνη τον αγκάλιαζε και ο φακός τους "τσάκωσε" την ώρα που ετοιμάζονταν να φιληθούν στο στόμα.

Δείτε επίσης: Με δερμάτινο μπουφάν και εκκεντρικό παντελόνι η Σπυροπούλου, στα λευκά ο Σταθοκωστόπουλος - Η ιδιαίτερη εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η τρυφερή ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η εμφάνιση της μητέρας και της αδερφής της παρουσιάστριας τη μέρα της βάφτισης

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr δε θα μπορούσε να μην απαθανατίσει την αδερφή της Σπυροπούλου, που πόζαρε με τη μητέρα τους, Πόπη. Ο λόγος για την Κατερίνα, που έχει σπουδάσει Διεθνολόγος και παρευρέθηκε στα βαφτίσια της αδερφής της μαζί με το σύντροφό της.

Πολύ κομψή ήταν η Κατερίνα Σπυροπούλου με το μάξι γοργονέ φόρεμα της. Η ίδια απόλαυσε το ποτό της, χορό με τους καλεσμένους και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί τον καλό της, τη μητέρα και τον πατέρα της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μητέρα αδερφή

Σπυροπούλου αδερφή

«Να μας ζήσει το αγόρι μας», έγραψε η Κατερίνα Σπυροπούλου.

Καλεσμένοι στα βαφτίσια εκτός των συγγενών του ζευγαριού αλλά και συνεργατών, ήταν και η Ιωάννα Μπούκη με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης με την σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, ο Γιώργος Πατούλης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύζυγό του, Ελένη Καρβέλα, η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και πολλοί άλλοι.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην δεξίωση και απαθανάτισε τους καλεσμένους να ποζάρουν χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και... στιλάτοι!

Από τις πιο καλοντυμένες ήταν σίγουρα η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία φόρεσε ένα μάξι ροζ στραφταλιζέ φόρεμα με ανοίγματα στη μέση και έξω τους ώμους. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ασημί σκουλαρίκια και ίδιους χρώματος τσάντα.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Σιαμπάκη Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Από την άλλη, η Ιωάννα Μπούκη επέλεξε ένα επίσης μάξι φόρεμα ωστόσο σε μαύρο χρώμα. Είχε άνοιγμα στη μέση και ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο λαιμό. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρη handbag Prada.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Μπούκη Αντώνης Σρόιτερ

Φόρεμα λευκού χρώματος με δαντέλα σε μίνι μήκος φόρεσε η σύζυγός του Κωσταντίνου Μπογδάνου. Επέλεξε να το συνδυάσει με ροζ γόβες και σομόν τσάντα ώμου.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη φόρεσε μάξι αέρινο φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτό μπούστο σε μελιτζανί χρώμα. Τα πέδιλα της ήταν μπεζ ενώ κρατούσε μικρή handbag.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Γιάννης Μαρακάκη σύζυγος

Ίδιου στιλ φόρεμα με την Ελένη Καρβέλα επέλεξε και η Χριστίνα Παππά.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Χριστίνα Παππά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκλεψε την παράσταση ο μικρός Βλάσσης - Φωτογραφίες από την βόλτα της Σπυροπούλου με τον γιο της στο Ζάππειο

Κρατήσεις σε ακριβά εστιατόρια, βόλτες σε γκαλερί και στάσεις σε ζαχαροπλαστεία - Φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι Σπυροπούλου & Σταθοκωστόπουλου στο Λονδίνο

Χαλαρή με biker κολάν στις κούνιες με τον μικρό Βλάσση - Όλο χαμόγελο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παιδική χαρά

«Αυτό είναι έρωτας» - Το τρυφερό φιλί της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο στόμα στο ταξίδι τους στη Βενετία

«Ωραίο το instagram, αλλά μην μπερδεύεστε!» - Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα σχόλια για το χλιδάτο ταξίδι της στην Ιταλία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απογευματινή βόλτα με τον σχεδόν ενός έτους γιο της

Την κοιτούσαν όλοι: Με κόκκινο μίνι φόρεμα και αθλητικά στο κέντρο της Αθήνας - Η συγκλονιστική εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Έτσι τη βρήκε το πρωί στην αγκαλιά του μικρού Βλάση - Η τρυφερή ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον γιο της