I'm a Celebrity…Get Me Out of Here (25/10): ''Λύγισε'' στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Τάσος Ξιαρχό - Η επιθυμία του να γίνει πατέρας

«Όσα παιδιά έχουν παλέψει είναι από...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
I'm a Celebrity…Get Me Out of Here (25/10): ''Λύγισε'' στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Τάσος Ξιαρχό - Η επιθυμία του να γίνει πατέρας

Λύγισε στην κάμερα του reality επιβίωσης "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, ο γνωστός χορευτής, Τάσος Ξιαρχό, ενώ εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να γίνει πατέρας, σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

Έβαλε τα κλάματα ο Τάσος Ξιαρχό στο I'm a Celebrity…Get Me Out of Here

«Η Στέλλα Γεωργιάδου μου είπε θα ήσουν πολύ καλός πατέρας», είπε αρχικά ο γνωστός χοροδιδάσκαλος. «Λίγο τρελούτσικος, αλλά καλός μου είπε. Και της επιβεβαίωσα, πως είναι κάτι που θέλω να κάνω σίγουρα. Όχι, με έναν τρόπο, που ο καθένας μπορεί να επιβάλει, μια νομοθεσία έτσι, ή έτσι, ή αλλιώς», εξομολογήθηκε.

«Εγώ όσους φίλους έχω, και όσα άτομα γνωρίζω, που έχουν πραγματικά παλέψει στη ζωή τους, προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες. Όπως κι εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου, δε μου έλειψε τίποτα. Είναι σαν να είχα δέκα γονείς, και μάνα, και πατέρας, και αδερφή, και θεία και όλα. Με τα καλά της, με τα κακά της, με τα στραβά της. Με όλα της», κατέληξε ο γνωστός χορευτής.

Δείτε επίσης: Τι έγινε στο I'm a Celebrity…Get Me Out of Here στις 25 Οκτωβρίου

«Οι γονείς μου χώρισαν και τελικά έμεινα μόνο με τη μητέρα μου και την αδερφή μου, που είναι από άλλο πατέρα και 10 χρόνια μεγαλύτερη. Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν τα καλύτερα της ζωής μου», μαρτύρησε στην τραγουδίστρια προηγουμένως. Εκείνη εξήγησε, πως έρχεται κοντά με ανθρώπους, που είναι φαινομενικά ζιζάνια, γιατί είναι αυτοί που κρύβουν πόνο στη ζωή του.

«Η μαμά μου ήταν και αυτή καλλιτέχνης, ζωγράφιζε», εξιστόρησε για τα παιδικά του χρόνια ο χορευτής. «Η Στέλλα είναι πολύ καλή παρά θα την έχω και έξω, γιατί από όσα έχω καταλάβει έχει φάει πολύ μεγάλη κατραπακιά και είναι πολύ ελεύθερη, χωρίς να επιβάλει τα πιστεύω της», συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: