I'm a Celebrity Get Me Out of Here (25/10): «Βασίλη μου, Μπάμπη μου σας αγαπάω πολύ!» - Σκηνές τρόμου για την Αγγελική Ηλιάδη

Φώναζε βοήθεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get Me Out of Here (25/10): «Βασίλη μου, Μπάμπη μου σας αγαπάω πολύ!» - Σκηνές τρόμου για την Αγγελική Ηλιάδη

Τρόμο, ένταση, κλάματα, συμμαχίες αλλά και σκηνές, που κόβουν την ανάσα ήταν όλα όσα παρακολουθήσαμε την Τετάρτη (25/10) στο ''I'm a Celebrity…Get Me Out of Here'' με την Αγγελική Ηλιάδη να ζει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία.

Η παίκτρια λοιπόν, θα έπρεπε να τρέξει αρχικά σε ένα διάδρομο, του οποίου την ένταση δυνάμωναν σιγά σιγά. Αν η παίκτρια δεν άντεχε άλλο την ταχύτητα τότε θα έπεφτε στο κενό, κάτι που εν τέλει έγινε, με ένα σκοινί και τον κατάλληλο εξοπλισμό να την κρατάνε ασφαλή.

Δείτε επίσης: «Η Αγγελική Ηλιάδη θα χαρεί πολύ, όταν...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την υπόθεση Γκρέυ όσο η τραγουδίστρια είναι στον Άγιο Δομίνικο

Η μεγάλη φοβία της Αγγελικής Ηλιάδη στο ''I'm a Celebrity…Get Me Out of Here''

Ο τρόμος της Ηλιάδη ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά, που ανέβηκε στο διάδρομο, καθώς θέλησε να μεταφέρει κάποια λόγια στην οικογένειά της, για όταν θα παρακολουθούσαν το επεισόδιο: «Βοήθεια! Βασίλη μου, Μπάμπη μου σας αγαπάω πολύ! Μανούλα σ' αγαπώ, Βασίλη σ' αγαπώ, Μπάμπη μου σ' αγαπάω. Όλους σας αγαπάω οικογένεια, φίλους, το σκυλάκι μου, το γατάκι μου, τον Γιώργο, την Καλομοίρα, τα παιδιά εδώ, όλους», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η παίκτρια

Το 19/10 επεισόδιο του ριάλιτι I'm a celebrity get me out of here ήταν ένα επεισόδιο που είχε απ' όλα. Από τα πρώτα λεπτά, η αγωνία χτύπησε κόκκινο, αφού η Μαρία Καλάβρια και η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκαν στον αέρα. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και με κλάματα φώναζε στην ομάδα της παραγωγής να την κατεβάσουν.

«Κατεβάστε με ζαλίζομαι, κατεβάστε με», έλεγε ξανά και ξανά.

Και αφού η δοκιμασία αυτή ολοκληρώθηκε εν τέλει, στο δάσος όπου μένουν οι παίκτες έγινε ο κακός χαμός.

«Παιδιά, ο Τάσος για τα δικά μου δεδομένα είναι πιο ικανός από εσάς και μην με παρεξηγείτε. Από θέμα του ότι είναι αδυνατούλης και είναι πάρα πολύ γρήγορος. Είναι και εύστοχος, δεν είναι θέμα. Αν ήταν μόνο θέμα δύναμης, σίγουρα θα έλεγα να (σ.σ. τον Νίκο Αναδιώτη)», είπε αρχικά η Μαρία Καλάβρια, με τον Μπο να της απαντά: «Και τι να κάνουμε; Να τα παρατήσουμε, να τον βγάλουμε νικητή, να πάρει το έπαθλο και να φύγουμε όλοι;».

«Τι να κάνουμε δηλαδή; Να μην παίξουμε καθόλου;», ρώτησε με τη σειρά του και ο Νίκος Βαμβακούλας. «Μ’ αρέσει που έπαιζες και ποδόσφαιρο. Σου είπα εγώ ότι δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν; Σου είπα εγώ κάτι τέτοιο; Δεν θα λες πράγματα που δεν τα έχω πει. Είπα ότι ο Τάσος σε σχέση με εσάς έχει πολλά πλεονεκτήματα», αποκρίθηκε τότε η Μαρία Καλάβρια.

«Με προσβάλλεις! Με προσβάλλεις! Με προσβάλλεις, σου είπα, όταν λες ότι είμαι αδύναμος και γι’ αυτό είπα ότι ψηφιστήκατε», είπε έπειτα ο Βαμβακούλας έξαλλος, με την ίδια να εξηγείται στο κιου: «Δεν ήθελα να θίξω κανέναν, όμως θίχτηκαν όλοι επειδή την προηγούμενη φορά τους ψήφισαν τα υπόλοιπα παιδιά. Παρόλα αυτά είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις, κάποιοι δεν ξέρουν να ακούν και χρησιμοποιούν λέξεις που εμένα με εκνευρίζουν. Ότι τους προσβάλλω ενώ εγώ δεν πρόσβαλλα κανέναν. Βοήθησα για την ομάδα μου και σκέφτηκα ποιο θα είναι το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που δεν μπορούν να το καταλάβουν, δεν θα ξανασχοληθώ. Το βαριέμαι όλο αυτό».

Στους κίτρινους τσακώθηκαν και ο Ξιαρχό με τον Καλίδη, με τον δεύτερο "να τη λέει" στον πρώτο για το γεγονός πως δεν κάνει δουλειές, με βαριές κουβέντες να ακούγονται μεταξύ τους.

Οι κίτρινοι, μετά τον χαμό, είχαν να αντιμετωπίσουν κι άλλο ένα δυσάρεστο σκηνικό. Την αποχώρηση! Η δοκιμασία ολοκληρώθηκε και η γυναίκα που επιστρέφει στην Ελλάδα τελικά είναι η Ραχήλ Μακρή (δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εκκεντρική πολιτικό).