Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι ανελέητη με...» - Οι δηλώσεις της ηθοποιού για την Θοδωρή Αθερίδη και τον εαυτό της

«Αισθάνομαι πολύ ανακουφισμένη, γιατί...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι ανελέητη με...» - Οι δηλώσεις της ηθοποιού για την Θοδωρή Αθερίδη και τον εαυτό της

H γνωστή ηθοποιός, Σμαράγδα Καρύδη, έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Ήβη με την παράσταση «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη», έργο στο οποίο έχει το ρόλο της πρωταγωνίστριας, όσο έχει και χρέη σκηνοθέτη. Με αφορμή αυτό έκανε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες, οι οποίες προβλήθηκαν από την πρωινή εκπομπή "Happy Day", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση με τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Να σημειώσουμε, πως ο επίσης γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν εκεί, για να την θαυμάσει.

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη

«Όλοι δουλέψαμε πάρα πολύ. Αισθάνομαι πολύ ανακουφισμένη, γιατί έχω κουραστεί τρομερά και όλο αυτό ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες μας και ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά. Έχω ρίξει πολύ ξενύχτι, πολύ αϋπνία. αλλά ανακουφίστηκα. Το σκέφτηκα, γιατί έχω και τη σειρά iQ 160, το οποίο ξεκινάει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα, και τώρα πέφτουν όλα μαζί. Είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα ξανακάνω θέατρο και σίριαλ, εγώ έκανα και σίριαλ και θέατρο και σκηνοθεσία», υπογράμμισε σχετικά με τα επαγγελματικά της.

Δείτε επίσης: Πώς είναι σήμερα η μητέρα της Σμαράγδας Καρύδη;

«Είμαι ανελέητη με τον εαυτό μου, καμιά φορά είμαι και παραπάνω από όσο πρέπει, πάντα παίρνω όλο το βάρος, βλέπω το κακό να έρχεται, αλλά το βλέπω μετά από την καλή του πλευρά», σημείωσε για τον εαυτό της. «Ο Θοδωρής είναι φαν μου και δεν πάει και καλά! Δεν είναι βαρετός. Από την ώρα που ξυπνάει το πρωί. Σταμάτα λίγο Θοδωράκη μου!» του είπε, για να τον επιπλήξει, ενώ τον άκουγε να φωνάζει «ο Θοδωρής είναι ο καλύτερος!», σχολίασε για τη σχέση της.

Τέλος, ανακοίνωσε, πως δεν πρόκειται να τη δούμε να παρουσιάζει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, ούτε το Your Face Sounds Familiar.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: