Σμαράγδα Καρύδη: Πως είναι σήμερα η μητέρα της και σύζυγός του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη, Τζούλια Αργυροπούλου

Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο θέατρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: Πως είναι σήμερα η μητέρα της και σύζυγός του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη, Τζούλια Αργυροπούλου

Η Τζούλια Αργυροπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Είχε αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη, και είχε συνεργαστεί στο θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Ζητείται νέα με προίκα» του Τσιφόρου και στο «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια».

Πρωτοεμφανίστηκε στο "Μελτεμάκι" του Παντελή Χόρν και στις τραγωδίες "Βάκχες", "Ηλέκτρα" και "Μήδεια". Άλλες σημαντικές συνεργασίες πραγματοποιήθηκαν με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Θύμιο Καρακατσάνη, τον Κώστα Χατζηχρήστο τον Δημήτρη Μυράτ, την Βούλα Ζουμπουλάκη και πολλούς άλλους.

Στην τηλεόραση συνεργάστηκε με συγγραφείς και σκηνοθέτες όπως ο Ν.Τσιφόρος, Κ.Πρετεντέρης, Φ.Λαζαρίδης, Δ.Δάμπασης, Γ.Ξανθούλης και ο Α. Θωμόπουλος.

Ηταν επίσης από τους ιδρυτές της "Ελεύθερης Αυλαίας" μαζί με τον Ντίνο Καρύδη, τον Κ. Μεσσάρη, Ν.Πόγκο, τον Ι.Χτζηπαυλή, το Μ.Ελευθερίου, το Μ.Παπάζογλου με στόχο την αποκέντρωση, προβολή και υποστήριξη του Ελληνικού Θεατρικού έργου.

Τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στην σειρά του ΑΝΤ1, Φίλα το Βάτραχό σου το έτος 2009. Από την εποχή εκείνη έχει "εξαφανιστεί" από τα φώτα της δημοσιότητας και μαζί με τον σύζυγό της, Ντίνο Καρύδη κρατούν ένα πιο χαμηλό προφίλ.

Η σπάνια εμφάνιση της Τζούλιας Αργυροπούλου και του Ντίνου Καρύδη σε παράσταση της Σμαράγδας

Με αφορμή ωστόσο την νέα παράσταση της κόρης τους, Σμαράγδας Καρύδη, "Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη" που έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Ήβη, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια από τις πιο σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του.

Δείτε τις δηλώσεις της ηθοποιού στην πρεμιέρα της!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα και απαθανάτισε μια πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία. Μάλιστα, στο πλευρό της αγαπημένης του βρέθηκε και ο Θοδωρής Αθερίδης που επίσης, φωτογραφήθηκε με τους γονείς της.

Να σημειώσουμε πως ο Ντίνος Καρύδης πρόσφατα αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία της, γεγονός που τον έχει κάνει να μένει με την σύζυγό του στο εξοχικό του και όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξη του, να τον συντηρεί οικονομικά και η κόρη του λόγω της χαμηλής σύνταξης.

Σμαράγδα Καρύδη γονείς

Θοδωρής Αθερίδης πεθερικά