Σοφία Χατζηπαντελή: Η πρώτη κοινή ανάρτηση με το νέο της σύντροφο - Το τρυφερό φιλί μπροστά στον φακό

Τρελά ερωτευμένο το μοντέλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Σοφία Χατζηπαντελή, μετά την συμμετοχή της στο GNTM, χώρισε με τον τελευταίο της σύντροφο (δείτε τον εδώ), καθώς δήλωσε πως ήθελε να επικεντρωθεί στην καριέρα της. Παρόλα αυτά, ο έρωτας της χτύπησε ξανά την πόρτα και λίγους μήνες αργότερα και η ίδια δεν δίστασε να παρουσιάσει τον νέο της σύντροφο μέσα από τα social media της.

«Με τον σύντροφό μου Taite Richards», είχε γράψει σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντάς τον και σε Q & A είχε δηλώσει για εκείνον: «Είναι ήρεμος και δεν πανικοβάλλεται και επιπλέον βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες μου, οπότε ήδη γνωρίζετε ότι θα τεκμηριώσουμε την εμπειρία».

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή με τον σύντροφό της

Την Πέμπτη 26/10, λοιπόν, η κριτής του My Style Rocks δημοσίευσε στο προφίλ της, την πρώτη τους κοινή ανάρτηση, με τους δυο τους να ποζάρουν σε ασανσέρ, με την ίδια να δίνει στον καλό της ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, όσο εκείνος έκανε γκριμάτσες στον φακό.

Σοφία Χατζηπαντελή σύντροφος

Πώς είναι το μοντέλο χωρίς το μονόφρυδό της

Την Τετάρτη (11/10) η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσα από τον οποίο η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε ''εμμέσως'', πως θα παρουσιάζει τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2023.

Μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου στο instagram post πόζαρε δίπλα της η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία από ότι φαίνεται θα έχει κάποιο ρόλο και εκείνη με τη σειρά της στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά βραβείων.

Αυτό ωστόσο, που παρατηρήσαμε στη συγκεκριμένη φωτογράφιση και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση δεν είναι το γεγονός, πως η Χατζηπαντελή πόζαρε χωρίς make up, αλλά το γεγονός, πως δεν είχε αυτό το έντονο μονόφρυδο, που τη χαρακτηρίζει (δείτε την εδώ πώς ήταν σε παιδική ηλικία).

«Λίγο πριν τα #mfawards ????????», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.