Πετούσαν γαρίφαλα, χόρευαν και όλο το μαγαζί τις κοιτούσε - Τα "έσπασαν" Δανάη Μπάρκα και Βίκυ Σταυροπούλου στα μπουζούκια

Εκεί βρισκόταν και η Σάσα Σταμάτη

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέα βραδινή έξοδος για τη γνωστή παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα μαζί με την ηθοποιό μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, στο νυχτερινό κέντρο, "Vegas Live Stage", πριν από λίγες ημέρες.

Η βραδινή έξοδος της Δανάης Μπάρκα και της Βίκυς Σταυροπούλου

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής "Πάμε Δανάη", που προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Mega, πήγε με τη μητέρα της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Κατερίνη Στανίση, και η κάμερα του youweekly.gr ήταν εκεί για να τις απαθανατίσει.

Δείτε επίσης: Επίσημη βραδινή έξοδος για τη Δανάη Μπάρκα

Από τις πρώτες πληροφορίες, που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν τις δύο γυναίκες να γλέντησαν, να διασκέδασαν πολύ και να τράβηξαν αρκετά στιγμιότυπα από τη βραδιά. Ανάμεσα στους θαμώνες του κέντρου ήταν και η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, η οποία χόρεψε και με τον τραγουδιστή στην πίστα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Σταυροπούλου
Στανίση Μπάρκα
Σταμάτη Αδαμαντίδης
Μπάρκα Σταυροπούλου

Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Βίκυς Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με το χαμόγελο να μη φεύγει ποτέ από τα χείλη της και τη διάθεσή της να είναι πάντα ανεβασμένη!

Άλλωστε όπως λένε δεν είχε, που να μοιάσει, μιας και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου είναι ένας εξίσου φωτεινός άνθρωπος, που πάντα γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων, που είναι δίπλα της.

Μαμά και κόρη αν της βάλεις δίπλα δίπλα μοιάζουν πολύ, ωστόσο η Δανάη Μπάρκα έχει στοιχεία και από τον πατέρα της, Κύριο Νώντα, τον οποίο δε βλέπουμε συχνά, ωστόσο μια παλιότερη ανάρτηση στης παρουσιάστριας μας δείχνει την ομοιότητά τους.

Δανάη Μπάρκα πατέρας

Πηγή: Facebook

Το ζευγάρι παντρεύτηκε όταν η ηθοποιός έμεινε έγκυος στα 22 της χρόνια, ενώ χώρισαν γρήγορα αφού και οι δυο τους ήταν αρκετά μικροί ηλικιακά.

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου για την σχέση που έχει μαζί της ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: «Σε παρακαλώ πολύ...» - Αντέδρασε σε ερώτηση μετά την αθώωση του για την υπόθεση τυχερών παιχνιδιών

Θέμης Αδαμαντίδης: Η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση με τα τυχερά παιχνίδια

Κατερίνα Στανίση: Γενέθλια στη σκηνή για την τραγουδίστρια – «Κάγκελο» με την ηλικία της η Μαρία Μπακοδήμου

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες που έκλαιγες στο σαλόνι, άκουγα τον λυγμό σου...» - Η συγκινητική & μακροσκελής ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου

Δανάη Μπάρκα: «Μια φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι ταίριαξα με έναν άνθρωπο, αλλά...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή στον αέρα του "Πάμε Δανάη"

«Να πεθάνεις...» - Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε η Δανάη Μπάρκα στο Instagram

«Σιγά μην κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας, δεν χωράμε κιόλας» - Σε αμήχανη θέση η Δαναή Μπάρκα μετά το bodyshaming του Περικλή Κονδυλάτου

«Η Δανάη θα έχει περάσει bullying όπως και η Μαριτίνα» - Η αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση για τη Μπάρκα και τη μικρή της κόρη

«Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται...» - Η νέα απάντηση του Mente Fuerte για τη Δανάη Μπάρκα