«Όνειρα γλυκά ψυχάκι μου» - Έφυγε από τη ζωή ο σκύλος της Ναταλίας Γερμανού

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές περνάει η Ναταλία Γερμανού, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δυστυχώς έφυγε από την ζωή το σκυλάκι της σε ηλικία 16 ετών. Πρόκειται για ένα από τα τρία "παιδιά" της παρουσιάστριας (δείτε εδώ την Νουνού).

Έχει τεράστια αδυναμία στα ζώα και πιο πολύ στους τετράποδους φίλους, για αυτό και κάθε φορά στο Καλύτερα δεν γίνεται του ALPHA, προκαλεί φιλοζωικές ομάδες και δίνει για υιοθεσία μέσω της εκπομπής της σκυλάκια που είτε ήταν αδέσποτα είτε τα εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες τους.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για το σκύλο της που πέθανε

«Μικάκι μου… Σ ευχαριστώ για τα 16 χρόνια αγάπης, παιχνιδιού, τρυφερότητας. Ζήσαμε τόσα πολλά μαζί κι εύχομαι να τα χάρηκες όλα… Ονειρα γλυκά ψυχάκι μου. Ξεκουράσου τώρα
Ο Μικυ μου 2006-2023», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε για το σκύλο της.

Η ανάρτηση που είχε κάνει για τις κακοποιήσεις των ζώων

Το γύρο του διαδικτύου είχε κάνει από την Πέμπτη 3/8 η φωτογραφία από το νησί της Ύδρας με το φορτωμένο γαϊδουράκι, που εν τέλει ήταν μουλάρι, όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο Δήμαρχος της περιοχής!

Τραγική είναι σε κάθε περίπτωση η εικόνα με ένα ζώο να κουβαλάει πάνω του ολόκληρη ηλεκτρική συσκευή με κατοίκους και μη του νησιού να ζητούν άμεσα εξηγήσεις (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Δημάρχου) και φυσικά να σταματήσει αυτή η κακοποίηση των ζώων κάθε είδους.

Ανάμεσα σε όσους έκαναν οργισμένες αναρτήσεις στα social media είναι η Ναταλία Γερμανού με ένα story της την Παρασκευή 4/8 στο instagram να καταδικάζει την ντροπιαστική αυτή κίνηση.

«Δύο βιβλιοθήκες κι ένα σκρίνιο της ... κυρίας ή του κυρίου, κουβαλάνε τα ζωντανά στις πλάτες τους κάθε καλοκαίρι στα νησιά της ντροπής. Βάλτε τέλος», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού