«Φαίνομαι σαν είμαι η τρελή που μιλάει μόνο για...» - Η ενόχληση της Μαρίας Σολωμού για τα σχόλια στα podcast της

Τι είπε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Φαίνομαι σαν είμαι η τρελή που μιλάει μόνο για...» - Η ενόχληση της Μαρίας Σολωμού για τα σχόλια στα podcast της

Για τα podcast της τα οποία σχολιάζονται έντονα το τελευταίο διάστημα, τη σχέση της με τον Mente Fuerte, αλλά και για τον ρόλο της ως καθηγήτρια στην μουσική ακαδημία του Fame Story, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 26/10 η Μαρία Σολωμού, στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Ωστόσο η ηθοποίος, σε ερώτηση σχετικά με την κόντρα που είχε ξεσπάσει με την Δανάη Μπάρκα, και τις δηλώσεις που είχε κάνει αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, απέφυγε να απαντήσει (δείτε εδώ τι είχε πει).

Η ενόχληση της Μαρίας Σολωμού για τα σχόλια στα podcast της

«Όταν πάω καλεσμένη κάπου είναι γιατί συμπαθώ αυτόν που το παρουσιάζει. Δεν μου έχει συμβεί να μην περάσω κάπου καλά.» ανέφερε αρχικά,

«Δεν κάνω αυστηρή κριτική στους παίκτες του Fame Story. Επειδή είμαι έντονη, όλοι νομίζουν ότι εκφράζω θυμό. Δεν μπορώ να είμαι αυτστηρή. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτό που συνέβη με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και τη Χριστίνα. Κάναμε κάποια συμβούλια στην ακαδημία και γνωρίζουμε τη μία πλευρά.» πρόσθεσε.

«Η σχέση μου με τον Mente Fuerte είναι ένας αστικός μύθος, 'Εχω πει ότι δεν έχω σχέση. Εγώ δεν τα λέω καλά; Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου... Μου αρέσουν οι διαφωνίες δεν έχω πρόβλημα Δεν μου αρέσει που απομονώνονται φράσεις από τα podcast μου και φαίνομαι σαν είμαι η τρελή που μιλάει μόνο για τα προσωπικά της. Εμένα αυτό με προσβάλει. Με "εκθέτει".» κατέληξε η Μαρία Σολωμού.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για την απιστία της

«Εγώ είμαι κατ' εξοχήν άνθρωπος που στις σχέσεις μου δεν θέλω να ακούσω την άλλη πλευρά, είμαι τέτοια γαϊδούρα! Έχω δίκιο, μου έκανες αυτό και δεν υπάρχει δικαιολογία», είπε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Έχω βρεθεί να είμαι σε μια σχέση και να είμαι ερωτευμένη άλλου, δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό ποιος θα μας δει και που. Δεν μπορείς να το σκεφτείς αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει η λογική όταν είσαι τόσο ερωτευμένος».

«Η ζωή μας τα φέρνει έτσι με έναν τρόπο μου ακόμα και μετά από 100 χρόνια αν πρόκειται να είσαι με έναν άνθρωπο, θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο. Όλα πιστεύω γίνονται για κάποιο λόγο», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Ποιος αντέχει μακριά από το σώμα του άλλου όταν είναι ερωτευμένος; Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Υπάρχουν ωραιότατα ξενοδοχεία που μπαίνεις με κουκούλες και μάσκες και δεν σε καταλαβαίνει άνθρωπος. Υπάρχει να πας στο εξωτερικό, υπάρχει να πας σε ένα νησί τον χειμώνα, υπάρχει τρόπος».