Με εντυπωσιακό μαύρο διαφανές φόρεμα και κομψά πέδιλα - Η λαμπερή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Δείτε τι φόρεσε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Σε εκδήλωση για λανσάρισμα του premium προϊόντος θερμαινόμενου καπνού, στον Πειραιά, παρεβρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25/10, η Βίκυ Καγιά, η οποία και την παρουσιάσε. Η παρουσιαστρια για μια ακόμη φορά "έκλεψε" όλα τα βλέμματα και κάθε της εμφάνιση είναι μοναδική και λαμπερή (δείτε εδώ την εμφάνιση στο στο Kick off party του Madwalk 2023)

Η λαμπερή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Η παρουσιάστρια έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση αφού επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο διαφανές φόρεμα, στο πάνω μέρος, με μακριά μανίκια και mock turtle ζιβάγκο. Στο κάτω μέρος του φορέματος το ύφασμα έκανε ντραπέ και αναδεικνύοντας το σώμα της.

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η Βίκυ Καγιά, επέλεξε μαύρα σανδάλια. Για αξεσουαρ επέλεξε χρυσούς μεγάλους κρίκους ενώ στο χέρι της φορούσε ένα χρυσό μεγάλο βραχιόλι. Όσον αφορά το μακιγιάζ της ήταν όπως πάντα διακριτικό,και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κότσο σινιόν.

Δείτε εδώ τις φωογραφίες.

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Αυτή είναι η διατροφή της Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά δίαιτα

Πρωινό

Φρυγανιές με τυρί τύπου cottage, ψιλοκομμένη ντομάτα και λαχανικά, ένα φλιτζάνι σκέτος καφές

Σνακ

Μπισκότα δημητριακών ολικής άλεσης και ένα φρούτο (μήλο, αχλάδι, ακτινίδιο κλπ)

Μεσημεριανό και βραδινό γεύμα

Σαλάτα ή ομελέτα με φρέσκα λαχανικά. Από τις αγαπημένες τις συνταγές είναι το ψητό κοτόπουλο στήθος με λαχανικά εποχής αλλά και ο σολομός ενώ πίνει 2 λίτρα νερό την ημέρα.