Η πρώτη εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στην Ελλάδα - Λίγες μέρες μετά το γάμο του με τον Tyler McBeth

Έφυγε κατευθείαν από το σπίτι, μόλις έφτασε

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης λίγες ημέρες μετά τον γάμο του με τον Tyler McBeth στη Νέα Υόρκη, και ήδη έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Σύμφωνα με πληροφορίες της πρωινής εκπομπής "Super Κατερίνα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, έφυγε από το σπίτι του για τα γραφεία του κόμματος.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη μετά το γάμο του

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναχώρησε για τα γραφεία της Κουμουνδούρου, σχεδόν αμέσως, όπου αναμένεται να συναντηθεί με μέλη. Από όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους, μόλις έφτασαν με το σύζυγό του στο σπίτι τους, πέρασαν πολύ καλά, χαιρέτησαν το καφέ δίπλα στην οικεία τους. Ο Tyler McBeth παραμένει στο διαμέρισμα, όπου διαμένουν μαζί μ ε το σκυλάκι τους, και μάλιστα υπάρχει και προστασία γύρω από αυτό.

Δείτε επίσης: Τις δηλώσεις του θείου του Στέφανου Κασσελάκη για το γάμο του με τον Tyler McBeth

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

Οι πανάκριβες βέρες του Στέφανου Κασσελάκη και Tyler

Φυσικά δεν γίνεται γάμος χωρίς τις κατάλληλες βέρες. Συγκεκριμένα το ζευγάρι φαίνεται ότι έδωσε μεγάλη βάση στις βέρες οι οποίες θα συμβόλιζαν τον παντοτινό δεσμό τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη στο Mega πρόκειται για βέρες ενός πασίγνωστου οίκου. Η μία κοστίζει 2.240, δηλαδή 4.480 οι δύο, είναι χρυσές ενώ το ζευγάρι έχει μαζί και ασορτί βραχιόλι.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες εικόνες του Στέφανου Κασσελάκη & του McBeth με τις βέρες στο χέρι

Δείτε εδώ τις βέρες: