Επιστρέφει αγαπημένη σειρά του Alpha; - Άρχισαν τα τηλέφωνα στους ηθοποιούς

Με το καλό!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Επιστρέφει αγαπημένη σειρά του Alpha; - Άρχισαν τα τηλέφωνα στους ηθοποιούς

Το ενδεχόμενο ενός reunion μιας πολύ επιτυχημένης σειράς του Alpha, σκέφτονται τα στελέχη του καναλιού, σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα, στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη", που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega.

Ποια είναι η επιτυχημένη σειρά του Alpha που επιστρέφει

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα τηλεφωνήματα στους ηθοποιούς που βρίσκονται ήδη σε παραγωγές του καναλιού, αλλά και σε άλλους που είναι εκτός τηλεόρασης, ή σε παραγωγές άλλων σταθμών. Να σημειωθεί, πως η σειρά καταγράφει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, όσο προβάλλεται σε επανάληψη σε όποια ζώνη και έχει τοποθετηθεί, ενώ και οι ηθοποιοί της σειράς είχαν εκφράσει τη λύπη τους για τον τρόπο που ήρθε το τέλος.

Η σειρά δεν είναι άλλη από "Το Σόι σου", η οποία έκανε πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου του 2014, ενώ το τελευταίο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 25 Ιουνίου 2019, στα πλαίσια διοικητικών αποφάσεων, ολοκληρώνοντας τη σειρά έπειτα από συνολικά 307 (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε το καλοκαίρι στις επαναλήψεις). Βέβαια, να υπενθυμίσουμε, πως και το 2019 είχε ακουστεί κάτι παρόμοιο για επιστοφή.

Η πλοκή είχε, ως εξής, ο Σάββας και η Λυδία, παντρεμένοι δέκα χρόνια περίπου, έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Σάντρα και τη Χαρά. Κάθε Κυριακή συνηθίζουν να περνούν τη μέρα τους στο πατρικό του ενός, ή του άλλου, ζώντας εκεί ανεπανάληπτες στιγμές. Καβγάδες, φωνές, αναστατώσεις, τρία στοιχεία που ποτέ δεν απουσιάζουν από τα καθιερωμένα κυριακάτικα τραπέζια τους! Παρ' όλα αυτά κάθε τους μικρή ιστορία λήγει με αγάπη και χαμόγελο!

Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν οι Αποστόλης Τσαούσογλου, Νίκος Μήτσας, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής, Γωγώ Φώτου, Ελπίδα Γκρίλλα, Βιβή Νικολοπούλου, Γιάννης Διακάκης, Έλενα Σολωμού, Αννίτα Κούλη Δήμητρα Πούλκου, Κατερίνα Μπέη, Ζωή Κοΐβαρη, Γιώργος Κόκουβας και Χαράλαμπος Μπουραζάνης, ενώ η σκηνοθεσία είναι των Νίκου Ζαπατίνα (1η σεζόν, Επεισόδια 1-15), Γιώργου Σιούγα (1η σεζόν, Επεισόδια 16-52), Ανδρέα Μορφονιού (2η σεζόν & 3η σεζόν, Επεισόδια 1-48), Αντώνη Αγγελόπουλου (3η σεζόν, Επεισόδια 49-66, 4η σεζόν & 5η σεζόν Επεισόδια 1-8) και Σταμάτη Πατρώνη (5η σεζόν Επεισόδια 9-61).

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή: