Το ένα κανάλι της "έριξε άκυρο" ενώ το άλλο τη διεκδικεί έντονα - Τι συμβαίνει με την Έλενα Χριστοπούλου

Η πρόταση που δέχθηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, ξεκίνησε μία συζήτηση το πρωί της Πέμπτης 26/10 σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία μετά το τέλος της εκπομπής Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ, έμεινε εκτός (δείτε εδώ το παρασκήνιο και την αιχμηρή της ανάρτηση σχετικά με αυτό), χωρίς να εμφανίζεται σε κάποιο άλλο πρότζεκτ προς το παρόν.

Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ της εκπομπής, φαίνεται πως η ίδια έχει δεχθεί πρόταση για ένα πολυσυζητημένο σόου. Υπάρχει ένα άκυρο από τον ΣΚΑΙ, το οποίο δεν επιθυμεί να την δει ξανά σε ρόλο από τον οποίο έχει περάσει, αλλά την διεκδικεί έντονα ένας άλλος "μεγάλος" σταθμός.

Η πρόταση που έχει δεχθεί η Έλενα Χριστοπούλου

«Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι για το My Style Rocks και το ΣΚΑΙ, δεν είναι κάτι που εξετάζει το κανάλι, την επιστροφή της στην κριτική επιτροπή δηλαδή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα επανεξεταστεί για νέο κύκλο τον Ιανουάριο γύρω στο Νοέμβρη», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος στον αέρα και πρόσθεσε:

«Η Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο, είχε κάνει κάποιες κουβέντες και με τον ΑΝΤ1. Αυτές αφορούν την κριτική επιτροπή ενός άλλου παιχνιδιού, του Your Face Sounds Familiar. Δηλαδή, έχει δεχθεί πρόταση από το κανάλι στο Μαρούσι για να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της επιτροπής όταν θα ξεκινήσει η παραγωγή του συγκεκριμένου σόου».

Δημιουργήθηκαν τότε απορίες στο πλατό, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να επισημαίνει πως γνώριζε ότι το YFSF δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο δημοσιογράφος τότε του απάντησε πως οι συζητήσεις γίνονται για το 2024 και έπειτα.

Δείτε επίσης: Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για τον τσακωμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου