Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για τον τσακωμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η ειρωνεία και το φιλί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου μετρούν πολλά χρόνια φιλίας. Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν μέσα από μία συνεργασία, καθώς η πρώτη είναι μοντέλο και η δεύτερη είναι διάσημη booker, όμως η συνεργασία γρήγορα εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω και όπως βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media, περνούν μαζί τα καλοκαίρια τους και όλο το χρόνο δεν σταματούν τις βόλτες.

Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν ορισμένες φήμες, οι οποίες ανέφεραν πως οι δύο γυναίκες έχουν τσακωθεί και μαύρα σύννεφα βρίσκονται από πάνω τους, με την σχέση τους να περνάει σοβαρή κρίση (δείτε εδώ τι γράφτηκε για την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους σχετικά με το συμβόλαιο στο STAR).

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για τον τσακωμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να δώσει τέλος στα δημοσιεύματα αυτά και απάντησε με τον πιο άμεσο και εύκολο τρόπο, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλαδή. Δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία τους, όπου εκείνη έδινε ένα φιλί στο μάγουλο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τριγύρω έβαλε μερικά σύννεφα, ειρωνικά, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Παίρνει αυτό που του αξίζει» - "Κόλαφος" η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Παπαγεωργίου Χριστοπούλου ανάρτηση

Οι σχέσεις του μελαχρινού μοντέλου με τον σύντροφο της booker

Οι δυο τους έχουν φτάσει στο επίπεδο όπου η νεαρή φωνάζει την διάσημη booker "μητέρα".

Αυτό σημαίνει πως οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο και με τους συντρόφους τους, μεταξύ τους, αλλά και ως παρέα, αν και αυτά είναι στιγμιότυπα που δεν συνηθίζουν να μοιράζουν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media, αφού προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: Έλενα Χριστοπούλου: Όλη η αλήθεια για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο του γάμου!

Παρόλα αυτά, την Παρασκευή 19/5 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την εξαίρεση και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον σύντροφο της Έλενας Χριστοπούλου, Αποστόλη Κώτση, τον οποίο χαρακτήρισε ως "μπαμπά", μαρτυρώντας πως και οι δικές τους σχέσεις είναι άριστες.

«Το κορίτσι του μπαμπά», έγραψε στο προφίλ της με τους δυο τους να αγκαλιάζονται και να γελούν.

Διαβάστε επίσης: Ασυγκράτητοι: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Έλενα Χριστοπούλου και τον σύντροφό της, Αποστόλη Κότση

σύντροφος Έλενας Χριστοπούλου