«Παίρνει αυτό που του αξίζει» - "Κόλαφος" η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι είπε μετά το πρόωρο τέλος του Love Island

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Παίρνει αυτό που του αξίζει» -

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα συνάντησε την Έλενα Χριστοπούλου το πρωί της Δευτέρας 7/11 και η ρεπόρτερ του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το τηλεοπτικό μέλλον της οποίας είναι ακόμη αβέβαιο, μετά το "κόψιμο" του Love Island (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση γι' αυτό).

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως το μοντέλο δεν έχει πολύ εμπειρία ακόμη σε ότι αφορά την ελληνική τηλεόραση, ωστόσο θεωρεί πως της αξίζει να της δίνονται νέες ευκαιρίες και να δοκιμάζεται σε καινούρια πρότζεκτ. Μάλιστα, απάντησε και για την συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η Ηλιάνα, όπως κάθε άνθρωπος στη ζωή αυτή και στην πορεία, παίρνει αυτό που του αξίζει. Η Ηλιάνα έχει μια πορεία πολύ συγκεκριμένη τα τελευταία χρόνια, είναι καινούργια σε αυτή την ιστορία που λέγεται ελληνική τηλεόραση. Είναι ένα καινούργιο παιδί που της δίνονται ευκαιρίες επειδή της αξίζει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Κι εγώ μαθαίνω ότι θα γίνει το My Style Rocks. Προς το παρόν είμαι εδώ, στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και δεν ξέρω τίποτα άλλο. Ο νέος μου ρόλος είναι αυτός που είχε συμφωνηθεί εξ αρχής, να είμαι δίπλα στη Φαίη».

Ποιο είναι το επόμενο βήμα του μοντέλου στην τηλεόραση

Τον μεγάλο τελικό του Love Island παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 5/11 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μπαίνει για τελευταία φορά στην βίλα και να ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών και το ζευγάρι που κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Μάλιστα, στο φινάλε, η όμορφη παρουσιάστρια συγκινήθηκε αρκετά.

«To Love Island ήταν όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για μένα, πέρασα υπέροχα μαζί σας και νιώθω μια πραγματική lovegarnd. Έζησα πραγματικά την δημιουργία των σχέσεων από την αρχή και είμαι πολύ περήφανη για όλους σας», είπε χαρακτηριστικά.

Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν η Ηλιάνα θα επιστρέψει πίσω στην Αθήνα και μάλιστα αναμένεται να συζητήσει με του ιθύνοντες του σταθμού για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life ο ΣΚΑΪ θέλει να ξανά βγάλει στον αέρα το My Style Rocks στις αρχές του Ιανουαρίου, με τις πρώτες σκέψεις να ήταν αναλάμβανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την παρουσίαση, ωστόσο εξετάζουν το ενδεχόμενο να την επαναφέρουν σε ρόλο κριτή, όπως την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island