Ψυχρές οι σχέσεις Έλενας Χριστοπούλου και Ηλιάνας Παπαγεωργίου; Τι συνέβη κατά την διάρκεια της συμφωνίας με το STAR

Όλη η αλήθεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχρές οι σχέσεις Έλενας Χριστοπούλου και Ηλιάνας Παπαγεωργίου; Τι συνέβη κατά την διάρκεια της συμφωνίας με το STAR

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι μόνο φίλες και συνεργάτιδες αλλά και οικογένεια! Ωστόσο, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι σήμερα 16/8 οι σχέσεις τους φαίνεται να... έχουν ψυχρανθεί το τελευταίο διάστημα και αφορμή στάθηκε η συνεργασία του μοντέλου με το STAR όπου θα παρουσιάζει το Shopping Star (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα).

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στο πλατό, στον ΣΚΑΙ περίμεναν την Ηλιάνα με τα χαρτιά στο τραπέζι πιστεύοντας πως θα ανανεώσει την συνεργασία τους, ωστόσο, η ίδια τελικά συμφώνησε και υπέγραψε με το STAR.

Στα δυο ραντεβού λοιπόν που είχε με το κανάλι, η Έλενα Χριστοπούλου που είναι μάνατζερ της δεν βρέθηκε στο πλευρό της γεγονός που παραξένεψε αρκετούς. Βέβαια, δεν έχει καλές σχέσεις με το σταθμό.

Όλη η αλήθεια για τη σχέση Χριστοπούλου - Παπαγεωργίου

Η ομάδα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι αναρωτήθηκε αν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα τους, ωστόσο η Βάλια Χατζηθεοδώρου η οποία είναι φίλη τους, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα που να τις χωρίζει με τις σχέσεις τους να είναι άριστες.

«Είναι οικογενειακές. Δεν έχουν τσακωθεί», τόνισε.

Χαλασμός κάτω από την ανάρτηση του μοντέλου για το νέο της ξεκίνημα

Το Shopping Star έχει ταυτιστεί με την Βίκυ, αφού το παρουσίαζε εδώ και 7 χρόνια, συγκεκριμένα από το 2016. Πολλές μάλιστα γυναίκες δήλωναν πως πήγαν στο show μόνο και μόνο για να τους σχολιάσει τις στιλιστικές επιλογές.

Αυτό λοιπόν, σε συνδυασμό και τα χρόνια καριέρας και εμπειρίας, έκαναν τους τηλεθεατές της εκπομπής να σχολιάσουν αρνητικά κάτω από την ανάρτηση που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέχρι και ο Τριαντάφυλλος μίλησε αρνητικά για την επιλογή της "αδειάζοντας" το μοντέλο.

Εντύπωση έκανε πως τα αρνητικά σχόλια που έγιναν ήταν αρκετά, με πολλά από αυτά να ζητούν πίσω την Βίκυ Καγιά. Βέβαια, πολλά ήταν και εκείνα που την υποστήριζαν, αφού ακόμη δεν την έχουμε δει εν δράσει.

Δείτε τα σχόλια στην ανάρτηση: