«Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές γιατί...» - Τι ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τα παραπολιτικά ρεπορταζ για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Μπορεί να γίνει και πολιτικό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές γιατί...» - Τι ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τα παραπολιτικά ρεπορταζ για τον Στέφανο Κασσελάκη

Με αφορμή τον καλεσμένο της, Γιάννη Μπαλάφα, η Κατερίνα Καινούγιου θέλησε να δώσει την δική της απάντηση, το πρωί της Πέμπτης 26/10, μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, σχετικά με τα παραπολιτικά ρεπορταζ που γίνονται για την προσωπική ζωή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Τι ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιοιυ για τα παραπολιτικά ρεπορταζ

«Ουσιαστικά από την προεκλογική περίοδο για τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι και σήμερα, υπάρχει ένα παραπολιτικό ρεπορτάζ για το τι έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, ποια είναι η ζωή του, πού πήγε, τι βέρες επέλεξε που μένουν κ.τ.λ.» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν τροφοδοτούμε εμείς οι δημοσιογράφοι, ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές γιατί πουλάει, αλλά εννοώ πως δεν ξεκινάει από εμάς. Αυτό το παραπολιτικό ρεπορτάζ μπορεί να γίνει και πολιτικό» είπε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η μεγάλη επιστροφή του Στέφανου Κασσελάκη στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε στα πάτρια εδάφη κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητας στις 10:10 το πρωί με πτήση από Ατλάντα. Η προσωπική του ασφάλεια τον περίμεναν ήδη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και μάλιστα πολύ κοντά στο αεροπλάνο, και κατευθύνθηκε αμέσως προς το σπίτι του.

Υπενθυμίζεται, πως στις 16:30 πρόκειται να συνεδριάσει το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο κύριος Φάμελος, αλλά και η κυρία Αχτσιόγλου θα είναι οι τρεις επικεφαλής, όπου θα συζητήσουν όλα τα θέματα, που έχον προκύψει. Σκοπός της συνάντησης είναι να εξετάσουν τις επόμενες εξελίξεις, μετά τις διαγραφές που έχει παραπέμψει ο πολιτικός αρχηγός.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: