«Χαμογελάω αγάπη μου» - Το τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Χαρά και τσαχπινιά!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα
Instagram/ Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα

Οι δίδυμες κόρες του γνωστού παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη και της ηθοποιού, Χριστίνας Μπόμπα μεγάλωσαν και πλέον έχουν μάθει να μιλάνε, να περπατάνε, αλλά και να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα των γονιών τους. Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση από στιγμιότυπα στο σπίτι τους, που τα παιδιά τους βγάζουν φωτογραφίες.

Το γλυκό βίντεο με τις κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές και δραστηριότητες με τα παιδιά του (δείτε εδώ που μαγειρεύουν). Χθες το απόγευμα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram από κοινού μία ανάρτηση με τη μορφή βίντεο, όπου δείχνει τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα να φωτογραφίζουν τους γονείς τους.

Τα κοριτσάκια είχαν την ιδέα να απαθανατίσουν τη στιγμή που οι γονείς τους κάθονται αγκαλιά στον καναπέ του σπιτιού τους. Μάλιστα, τους ζητάνε συνεχώς να χαμογελάσουν, κάτι που ήδη οι δύο γονείς κάνουν. Στο βίντεο, πέρα από τη διαδικασία της φωτογράφισης φαίνονται και τα τελικά αποτελέσματα από αυτές τις προσπάθειες.

«"Χαμογέλα μπαμπά"…"χαμογέλα μαμά"!
Γενικά το κόλπο είναι να χαμογελάς!», έγραψε από κάτω από τη δημοσίευση ο παρουσιαστής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Η επιθυμία του Τανιμανίδη για ένα τρίτο παιδί

Μέσα από την εκπομπή ''Πρωινό'' είδαμε τις δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος ''πιάστηκε'' από ρεπόρτερ της εκπομπής στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από ταξίδι στην Κύπρο.

Ο επιχειρηματίας ανάμεσα στις δηλώσεις, που έκανε αναφέρθηκε και στις πρόσφατες φήμες, που αφορούν στην Χριστίνα Μπόμπα και στην οικογένειά τους, καθώς ειπώθηκε, ότι η γυναίκα είναι ξανά έγκυος (δείτε τι δήλωσε η ίδια).

Από τη μεριά του ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε, πως όντως η σύζυγός του δεν είναι έγκυος, δυστυχώς, όπως τόνισε, καθώς είναι επιθυμία του με τη Μπόμπα να φέρουν ένα ακόμα παιδί στον κόσμο.

«Το επιβεβαίωσε, δυστυχώς δεν είμαστε έγκυος. Σίγουρα άλλο ένα...να μην κάνουμε άλλο ένα; Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αν εννοείς αυτό, αλλά παραπάνω παιδιά είναι παραπάνω ευτυχία», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.