Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της Γαίας Μερκούρη - Λίγες μέρες μετά το χωρισμό με τον Άγγελο Λάτσιο

Κομψή και λαμπερή

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της Γαίας Μερκούρη - Λίγες μέρες μετά το χωρισμό με τον Άγγελο Λάτσιο

Μόλις πριν από περίπου 10 ημέρες, επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα του χωρισμού ενός από τα πιο αγαπημένα, νεαρά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας αρχικά λόγω της λάμψης των γονιών τους, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Άγγελο Λάτσιο και την Γαία Μερκούρη (δείτε εδώ κάτω από ποιες συνθήκες ήρθε το τέλος στη σχέση τους).

Το ζευγάρι δεν κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το θυελλώδη έρωτα, που έζησαν, αφού δημοσιεύαν πολύ συχνά κοινές φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως από τις καλοκαιρινές τους διακοπές (δείτε εδώ φωτογραφίες). Εκείνη μετά το χωρισμό το βράδυ της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου, έκανε τη πρώτη της δημόσια εμφάνιση, στην οποία ήταν πιο κομψή από ποτέ.

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της Γαίας Μερκούρη μετά το χωρισμό με τον Άγγελο Λάτσιο

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και μοντέλο έκανε μια άκρως εκθαμβωτική εμφάνιση σε πάρτι στον Πειραιά για το λανσάρισμα ενός premium προϊόντος θερμαινόμενου καπνού και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Επέλεξε να φορέσει μαύρο κουστούμι, με φούξια τοπ και λευκά παπούτσια sneakers, τα οποία συνδύασε με ασημένια και πολύχρωμα κοσμήματα. Μαζί της ήταν και η Γεωργία Ξηρού, αλλά και η Βίκυ Καγιά.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Γαία Μερκούρη Βίκυ Καγιά Γεωργία Ξηρού
Γαία Μερκούρη μετά το χωρισμό

Ποια είναι η Γαία Μερκούρη

Η ομορφιά και η γοητεία της Δωροθέας Μερκούρη είναι αδιαμφισβήτητη και από ότι βλέπουμε την έχουν κληρονομήσει και οι δυο της κόρες, η Γαία και η Ηλέκτρα. Ωστόσο, η πρώτη είναι εκείνη που έχει απασχολήσει περισσότερο και αυτό λόγω της σχέσης της με τον Άγγελο Λάτσιο.

Τα δυο παιδιά γνωρίζονται εδώ και καιρό, ωστόσο τα τελευταία λίγα χρόνια είναι ζευγάρι και οι τρυφερές κοινές τους φωτογραφίες είναι περισσότερες στα social media.

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει αποκτήσει τις κόρες της με τον πρώην σύζυγός της, Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ, ο οποίος είναι κομμωτής με καταγωγή από την Ολλανδία.

H Ηλέκτρα είναι 21 ετών, ζει στο Άμστερνταμ και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute. Η Γαία είναι 18 ετών και ζει στην Αθήνα με την μαμά της.