«Είσαι τα πάντα στην ζωή μου...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Παππά για την γιορτή του γιου της Δημήτρη

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Τις θερμές ευχές της εξέφρασε στον γιό της Δημήτρη, την Πέμπτη 26/10, η Χριστίνα Παππά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την σημερινή εορτή του Αγίου Δημητρίου.

Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Παππά για την γιορτή του γιου της Δημήτρη

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες της με τον Δημήτρη Παππά, αλλά και με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει ο γιος της και στη λεζάντα έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο.

Δείτε επίσης: «Κατάλαβα την τρίτη μέρα ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τις δυσκολίες στο σπίτι του γιου της, Δημήτρη, και της Άννας Μπεζάν

«Χρόνια πολλά μονάκριβε γιε μου ! Να έχεις υγεία, ευλογία τύχη χαρά ! Να χαίρεσαι την Χριστινα Νεκταρια σου και την Αννουλα σου. Είσαι τα πάντα στην ζωή μου. Σ αγαπώ άπειρα!»

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Οι δηλώσεις της για τον πατέρα του γιου της

Με βάση αυτό το βίωμα λοιπόν προσπαθήσατε να είστε τελείως διαφορετική ως μητέρα;

Ναι ακριβώς. Δεν σημαίνει ότι με τον Δημήτρη ήμουν απόλυτα ελαστική απλά πιστεύω ότι και τα παιδιά χρειάζονται τον χρόνο τους.

Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του;

Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του δεν ήταν καλή. Δεν είχαν καθημερινή τριβή. Ήταν μία σχέση που απλά ήταν ο μπαμπάς του, αυτό. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλά ήταν αδιάφορος. Όπως εγώ μεγάλωσα χωρίς τον μπαμπά μου έτσι και ο γιος μου μεγάλωσε χωρίς τον μπαμπά του.

Χρστίνα και Δημήτρης Παππάς