«Κατάλαβα την τρίτη μέρα ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τις δυσκολίες στο σπίτι του γιου της, Δημήτρη, και της Άννας Μπεζάν

Φανερά συγκινημένη για τη σχέση της με τη νύφη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κατάλαβα την τρίτη μέρα ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τις δυσκολίες στο σπίτι του γιου της, Δημήτρη, και της Άννας Μπεζάν

Η Χριστίνα Παππά την Παρασκευή 13/10 βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, όμως, αναφέρθηκε και στη σχέση με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν, η οποία της έχει χαρίσει την εγγονή της, για την οποία "λιώνει" και τρελαίνεται (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη βάφτισή της).

Εκείνη, από την άλλη πλευρά, μίλησε στο Breakfast at Star, αποκαλύπτοντας τις φορές που δεν ήθελε να τη βλέπει μπροστά της (δείτε εδώ). Η σχέση τους γενικότερα έχει περάσει από σαράντα κύματα, ωστόσο πλέον έχουν βρει τις ισορροπίες τους και μόνο αγάπη υπάρχει μεταξύ τους.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τη σχέση της με την Άννα Μπεζάν

«Περάσαμε και μια δυσκολία με την μικρή. Όλο αυτό μας έφερε πιο κοντά. Ένιωσα ότι την αγαπάω και ότι τη σέβομαι όταν την έπιασα μια μέρα και της είπα όσα με ενοχλούσαν. Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία συζήτηση. Η Χριστίνα με έστειλε σε ειδικό και με βοήθησε», είπε αρχικά βγαίνοντας σε τηλεφωνική σύνδεση η νύφη της και γη Χριστίνα Παππά επισήμανε εμφανώς συγκινημένη:

«Τη νιώθω κόρη μου. Είναι δύσκολο για κάποιον να λέει "σ' αγαπώ" και να το εννοεί. Τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα πήγα στο σπίτι και καταλάβαινα από το πρόσωπό της ότι η Άννα δεν ήταν αυτό το ήρεμο κορίτσι. Κατάλαβα την τρίτη μέρα ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι για να τα βρουν τα παιδιά μόνα τους».

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ο Δημήτρης μου ζήτησε συγγνώμη για όλα αυτά που μου έχει κάνει σαν παιδί. Του λέω ότι τώρα είναι ακόμα νωρίς για να ζητά συγγνώμη, ας το αφήσει για πιο μετά να μεγαλώσει η μικρή να καταλάβει. Είναι πλέον πιο ώριμος, πιο υπεύθυνος, θα προσέξει τον εαυτό του δύο φορές. Κι εγώ πλέον είμαι πιο ήσυχη».