Το πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Τσαλίκη - Οι δύο τούρτες του και οι καλεσμένοι

Πόσο έγινε ο τραγουδιστής;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης είχε τα γενέθλιά του, χτες Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και γιόρτασε τα γενέθλιά του, μαζί με συγγενείς και στενούς φίλους. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έγινε 48 και από το πλευρό του δεν έλειπε, φυσικά η αγαπημένη του σύζυγος, Δώρα Δημητροπούλου.

Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Γιώργος Τσαλίκης

Ο γνωστός και πολύ επιτυχημένος τραγουδιστής δε γιόρτασε μία φορά, ουσιαστικά τα γενέθλιά του, αλλά δύο. Η πρώτη φορά ήταν το πρωί στο χώρο εργασίας του, όταν οι συνεργάτες του, τον υποδέχθηκαν με τούρτα και καραμούζες, αλλά και πολλά μπαλόνια. Κάτι, που έκανε ο γνωστό ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η τούρτα μάλιστα ήταν σε μορφή βόμβας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Δείτε επίσης: Τις φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές στον Άγιο Δομίνικο, του Γιώργου Τσαλίκη

Το δεύτερο πάρτι για τα γενέθλια του τραγουδιστή έγινε σε νυχτερινό μαγαζί, όπου παρευρέθηκε η σύζυγός του, καθώς και οι γιοι τους Βασίλης και Άγγελος, με τον μεσαίο τους γιο Χάρη, ο οποίος σπουδάζει στην Κύπρο να συμμετέχει στο πάρτι γενεθλίων με από βιντεοκλήση. Ακόμη, στο χώρο βρέθηκαν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη. Η τούρτα και η διακόσμηση του χώρου είχαν στοιχεία από Halloween.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Τσαλίκης Κατσούλης Ρουμελιώτη
Instagram/ Γιώργος Τσαλίκης

Στιγμές ευτυχίας και υπερηφάνειας για τον Γιώργο Τσαλίκη και την Δώρα Δημητροπούλου στην αποφοίτηση του γιου τους

«Σήμερα πολύ συγκινητική ημέρα! Ο Χάρης μας απόφοιτος Λυκείου και πια φοιτητής Ιατρικής», έγραψε αρχικά αποκαλύπτοντας την σχολή στην οποία πέρασε ο νεαρός.

Γιώργος Τσαλίκης γιος αποφοίτηση

Γιώργος Τσαλίκης γιος Χάρης αποφοίτηση

Γιώργος Τσαλίκης γιος αποφοίτηση αγκαλιά

«Μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα... Ένα τέλος και μια αρχή... Αποφοίτηση από ένα σπουδαίο σχολείο που αγαπάμε τόσο πολύ για 1000 λόγους και η αρχή μιας πορείας σπουδών που είναι πια η καινούργια πρόκληση.. το καινούργιο ταξίδι του παιδιού μας... Ενός παιδιού γεμάτου αγάπη, φως και καλοσύνη... Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους γονείς... Μπράβο στους εκπαιδευτικούς... Μπράβο Χάρη μας! Σε λατρεύουμε!», πρόσθεσε έπειτα.

Γιώργος Τσαλίκης σύζυγος γιος αποφοίτηση