«Είναι κάτι που το διάλεξα για...» - Το δώρο της Κατερίνας Ζαρίφη στο Δημήτρη Αλεξάνδρου

Έμεινε άφωνος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Είναι κάτι που το διάλεξα για...» - Το δώρο της Κατερίνας Ζαρίφη στο Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου την ονομαστική του εορτή έχει το γνωστό μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου, και για αυτό η συνεργάτιδά του στην απογευματινή εκπομπή, "Οδός Ζαρίφη 2", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και παρουσιάστρια της, Κατερίνα Ζαρίφη αποφάσισε να του κάνει ένα δώρο, το οποίο τον άφησε άφωνο.

Το δώρο της Κατερίνας Ζαρίφη στο Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη γιορτή του

«Σου αρέσουν τα κόκκινα; Για τη γιορτή σου τα έβαλα. Σου έχω πάρει το δώρο σου, έρχεται με τον κούριερ. Σου έχω πάρει κάτι πάρα πολύ ωραίο, χρηστικό, να το έχεις, να το φοράς και να με σκέφτεσαι. Το φοράς, περπατάς και πετάς», έλεγε σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Όταν ο κούριερ έφερε το δώρο του, η ραδιοφωνική παραγωγός το πήρε στα χέρια της, και δήλωσε «Είναι κάτι που το διάλεξα για εσένα με αγάπη, που το σκέφτηκα πολύ. Είναι ένα δώρο για τον άνθρωπο, τον δουλευτή, τον μεροκαματιάρη. Ένα δώρο για εσένα, το δώρο του Δημήτρη. Για τη γιορτή σου μόνο τα καλύτερα. Θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και υπέροχα».

Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Ζαρίφη παίρνει τα μέτρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το μοντέλο άνοιξε με πολλή περιέργεια το ροζ κουτί και έμεινε άφωνος με το ιδιαίτερο περιεχόμενο. «Κοίτα, Κατερίνα, πάντως μπράβο σου, γιατί έχεις γούστο. Μπράβο επιτέλους σε μία γυναίκα, που καταλαβαίνει, ότι δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τον άντρα από αυτό εδώ. Από αυτή την κιλότα. Δεν ξέρω πού θα με βοηθήσει αυτό αλλά σίγουρα έχεις γούστο», κατέληξε.

«Κατερίνα, αυτό είναι το καλύτερο δώρο για έναν άντρα, αν θέλεις να τον έχεις συνέχεια στα ωπα ωπα και αναμμένο», τόνισε χαριτολογώντας εκείνος βλέποντας το λάθος δώρο, που του έκανε. Τέλος, όπως αποκαλύφθηκε το δώρο άνηκε στη γιαγιά.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Ποιο είναι το επάγγελμα που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Υπήρχε άγχος, είναι λογικό κάτι εντελώς καινούργιο και προσπαθήσαμε να βάλουμε πάρα πολλά πράγματα μέσα σε μια εκπομπή ουσιαστικά που δεν υπάρχει. Ο καθένας στο κομμάτι του, στον τρόπο του, στο χώρο του, στο πως μπορεί αυτό να βγει σωστά προς τα έξω είναι άγχος. όταν υπάρχει διάθεση από πολλούς ν α δημιουργήσουν κάτι πολύ ωραίο, θα ταιριάξει σε όλους», ανέφερε αρχικά το μοντέλο.

«Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος το είδε, οι δικοί μου άνθρωποι τους άρεσε, είναι αντικειμενικοί», σχολίασε για την πρεμιέρα της εκπομπής του.

«Δεν έμοιαζα με το Σάκη Ρουβά με τη στολή. Αυτή η στολή , να σου πω κάτι, μου λείπει η εργατική στολή, την φορούσα πολλά χρόνια, έκανα όχι το κομμάτι του υδραυλικού, αλλά ήμουν ηλεκτρολόγος. Η Ιωάννα πραγματικά, ξέρεις, με είδε με τον μικρό εκεί πέρα, είχε και λίγο α... και ου... Εντάξει, στην Ιωάννα και στην οικογένειά μου ό,τι και να κάνω τους αρέσει. Θέλω να ευχαριστηθώ το γεγονός της εκπομπής, θέλω να το ευχαριστηθώ. Θέλω να περάσει μία εβδομάδα, να βρούμε τα πατήματά μας, γιατί αν δεις και κάτι που είναι ενθαρρυντικό ή ανησυχητικό, μπορεί αυτό κάπως να σε αλλάξει, να σε τρενάρει, να σε ευχαριστήσει, δε θέλω να δω ακόμα νούμερα. Για την ώρα, που ακόμα ο κόσμος μπορεί να μην ξέρει, ότι έχουμε ξεκινήσει, πρέπει σιγά σιγά να μπούμε και εμείς στη ζωή τους, και μετά να δούμε τα νούμερα», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: