«Τι το ήθελα η έρμη μάνα; Κατέληξα να κάψω...» - Άσχημο περιστατικό για την Ιωάννα Μαλέσκου στην κουζίνα του σπιτιού της

Επιχείρησε να φτιάξει...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί η τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου να πλησιάζει, μέχρι όμως να δούμε ξανά στο γυαλί την παρουσιάστρια εκείνη έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο μεγάλωμα της μπέμπας της (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

Παράλληλα η παρουσιάστρια κάνει δραστηριότητες, που την ευχαριστούν, βλέπει αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς πρόσφατα επιχείρησε να μπει στην κουζίνα για να φτιάξει ένα σνακ, που εν τέλει τη δυσκόλεψε!

Το περιστατικό της Ιωάννας Μαλέσκου στην κουζίνα του σπιτιού της

Ο λόγος για τα σπιτικά ''ποπ κορν'', που προσπάθησε να φτιάξει η Μαλέσκου με τον απλό, παραδοσιακό τρόπο, καταλήγοντας να καίει δύο κατσαρόλες, αγοράζοντας τελικά την μηχανή, που έφερε το άρτιο αποτέλεσμα.

Μαλέσκου - Κουζίνα

Το παιδικό δωμάτιο της μπέμπας στο σπίτι της

Tην Παρασκευή 4/8 η τρυφερή μανούλα έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στα social media, καθώς αυτή τη φορά μας έδειξε με ένα βίντεο τις λεπτομέρειες από το παιδικό δωμάτιο, αλλά και κάποιες στιγμές με την κορούλα της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το υπόλοιπο σπίτι).

«Σε έφερε «ο πελαργός» και από όταν εσύ ήρθες στη «γη», εγώ πετάω στα «σύννεφα». Αυτή είναι η ιδέα και το θέμα της διακόσμησης στο παιδικό μας δωμάτιο. Και ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους που φρόντισαν από την πρώτη στιγμή να γίνει η επιθυμία μου, ονειρεμένη πραγματικότητα.
«Αυτή είναι η φωλίτσα μας, μικρούλα μου»», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.