Μαίρη Χρονοπούλου: Οι δηλώσεις του πνευματικού της ηθοποιού για την απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της

Τι είπε στην εκπομπή "T-live"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατό της. Στην ενημερωτική εκπομπή "T-live", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, και στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη, μίλησε ο πνευματικός της αείμνηστη ηθοποιού, πατέρας Ποιμένας.

Τι είπε ο πνευματικός της Μαίρης Χρονοπούλου

«Άκουσα τα ξημερώματα στις 3 τα ξημερώματα τα αδέσποτα σκυλιά, που έχουμε εδώ στη γειτονιά, ακούσαμε και φασαρία. Βγήκαμε έξω, δεν είδαμε τίποτα. Το πρωί μαζεύτηκε η Αστυνομία στο σπίτι της Μαίρης, ήρθε η σήμανση να δουν αν παραβιάστηκε το σπίτι, γιατί χτύπησε ο συναγερμός», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του παιδιού για τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Οι δράστες παραβίασαν τη μεγάλη καγκελόπορτα του σπιτιού, έσπασαν την ξύλινη πόρτα, απενεργοποίησαν βίαια τον συναγερμό, ανακάτεψαν το σπίτι, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι. Υπήρχαν πολλά πράγματα άτακτα. «Δεν είχε πράγματα αξίας, τα είχε μοιράσει, μόνο τις εικόνες της», κατέληξε ο πνευματικό της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Πληροφορίες για τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τις εξελίξεις σχετικά με τη διάρρηξη, καθώς η ηθοποιός είχε γράψει τα περιουσιακά της στοιχεία στο Χαμόγελο του Παιδιού. Ο κύριος Γιαννόπουλος από τη μεριά του τόνισε, πως η απόπειρα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Οκτωβρίου με τους δράστες να ρίχνουν τη σειρήνα σε νερό με σκοπό να την απενεργοποιήσουν. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε αμέσως και έφτασε στο σημείο σε 8 λεπτά.

Σύμφωνα με την καταγραφή, που είχε γίνει στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου λέγεται, πως δεν πρόλαβαν να πάρουν αντικείμενα και ειδικότερα από το μπαούλο, που παραβιάστηκε και έτσι το σπίτι της ετοιμάζεται να υποδεχθεί κόσμο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό της.