Διέρρηξαν το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου - Έσπασαν την κεντρική πόρτα

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί να ζητήθηκε η σφράγιση αλλά και η ασφάλεια του σπιτιού της Μαίρης Χρονοπούλου, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης 24/10 άγνωστοι το διέρρηξαν σπάζοντας την κεντρική πόρτα, με σκοπό να μπουν μέσα και να κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Όπως έγινε γνωστό, χτύπησε ο συναγερμός και άμεσα ειδοποιήθηκε η εταιρεία security, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε την αστυνομία, αφού κανείς δεν μένει αυτή την στιγμή μέσα στην οικία μετά το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού.

Τι είδε η αστυνομία με το που μπήκε στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Όπως έχει ειπωθεί, οι άνδρες της ασφάλειας διαπίστωσαν πως είχε παραβιαστεί η μπροστινή πόρτα, ωστόσο σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν εκλάπη τίποτα από το εσωτερικό του.

Όπως σχολιάστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι δράστες έφυγαν αμέσως με το που ξεκίνησε να χτυπάει ο συναγερμός, ενώ άμεσα στο σημείο έφτασε και ο κ. Γιαννόπουλος, αφού το σπίτι η Μαίρη Χρονοπούλου προφορικά έχει πει πως το αφήνει στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας ωστόσο, από την άλλη διέψευσε ότι υπήρξε διάρρηξη, λέγοντας: «Δεν υπάρχει διάρρηξη, δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει ενάγων. Πήγε περιπολικό της αστυνομίας μετά από κλίση της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει την ασφάλεια του σπιτιού, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα. “Ουδείς, ουδέν, ουδέποτε”, γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας».

Επίσης, όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος όταν έφτασαν στο σημείο δύο αστυνομικοί που ήταν σε βραδινή περιπολία δεν παρατήρησαν κάποια παραβίαση - διάρρηξη και απώλεια αντικειμένων.

Δείτε επίσης: Επεισόδιο στην τελετή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου - Πρωταγωνιστές Γιαννόπουλος & Αρμουρτίδης

Τι συμβαίνει με την τέφρα της

Από την ημέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή έχει δημιουργηθεί τεράστια αναστάτωση σχετικά με το μέρος όπου θα σκορπιστούν οι στάχτες της. Η αρχική της επιθυμία, όπως αυτή συντάχθηκε επίσημα και εγγράφως το 2019 ήταν να διασκορπιστεί η τέφρα της στο Σούνιο, ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις που αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα να γίνει η εναπόθεσή της σε μνημείο που θα ανεγερθεί στο σπίτι όπου διέμενε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής της, στην Παιανία, το οποίο και έχει χαρίσει στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπου θα υπάρχει η επιγραφή που επιθυμούσε: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου Γιάννη Αρμουτίδη, την παραλαβή της τέφρας, η οποία είναι τοποθετημένη σε λευκή τεφροδόχο, με ζωγραφισμένο ένα πανέμορφο λουλούδι, υπέγραψε από το αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο συντονιστής της ομάδας φίλων της και πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος. Αφού την παρέλαβε με απόλυτη διακριτικότητα και ασφάλεια, ανέλαβε τη φύλαξή της από κοινού με τον επίσης στενό φίλο της Χρονοπούλου, τον σκηνοθέτη Νίκο Σέκερη.

Δείτε επίσης: «Βεβηλώνεις τη μνήμη ενός ανθρώπου» - Χείμαρρος η Μαρία Μπακοδήμου για τις φωτογραφίες της Μαίρης Χρονοπούλου με ανοιχτό φέρετρο

Πλέον, λοιπόν, εξετάζεται ένα νέο ενδεχόμενο για τις στάχτες της. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, γίνεται συζήτηση για τον διαμοιρασμό της τέφρας και στις δύο περιοχές, ώστε να εκπληρωθούν και οι δύο επιθυμίες της σπουδαίας ηθοποιού. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα.

Μαίρη Χρονοπούλου τέφρα