«Σ' αγαπώ άπειρα! Μονάκριβε γιε μου» - Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια της Xριστίνας Παππά

Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Παππά έχει δημιουργήσει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της, Δημήτρη Παππά (δείτε εδώ τι είχε πει για τον πατέρα του η Παππά) και πλέον έχει την αντίστοιχη αδυναμία στην οικογένεια, που δημιούργησε με την Άννα Μπεζάν.

Η Πέμπτη (26/10) είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένεια, καθώς έχει την εορταστική του γιορτή ο Δημήτρης Παππάς με την μητέρα του να του εύχεται με ένα τρυφερό post στο instagram.

Η Χριστίνα Παππά επέλεξε η ανάρτηση της να περιέχει μερικές φωτογραφίες όχι μόνο δικές της με τον Δημήτρη, αλλά και από την κόρη, που έχει φέρει στη ζωή, καθώς και με την αγαπημένη τους Άννα Μπεζάν.

Oι ευχές της Χριστίνας Παππά για τη γιορτή του Δημήτρη Παππά

«Χρόνια πολλά μονάκριβε γιε μου ! Να έχεις υγεία , ευλογία, τύχη, χαρά! Να χαίρεσαι την Χριστινα Νεκταρια σου και την Αννουλα σου. Είσαι τα πάντα στην ζωή μου. Σ αγαπώ άπειρα», έγραψε η Ειρήνη Παππά.

Η αποκάλυψη της Παππά για τις δυσκολίες στο σπίτι του γιου της

«Περάσαμε και μια δυσκολία με την μικρή. Όλο αυτό μας έφερε πιο κοντά. Ένιωσα ότι την αγαπάω και ότι τη σέβομαι όταν την έπιασα μια μέρα και της είπα όσα με ενοχλούσαν. Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία συζήτηση. Η Χριστίνα με έστειλε σε ειδικό και με βοήθησε», είπε αρχικά βγαίνοντας σε τηλεφωνική σύνδεση η νύφη της και γη Χριστίνα Παππά επισήμανε εμφανώς συγκινημένη:

«Τη νιώθω κόρη μου. Είναι δύσκολο για κάποιον να λέει "σ' αγαπώ" και να το εννοεί. Τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα πήγα στο σπίτι και καταλάβαινα από το πρόσωπό της ότι η Άννα δεν ήταν αυτό το ήρεμο κορίτσι. Κατάλαβα την τρίτη μέρα ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι για να τα βρουν τα παιδιά μόνα τους».

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ο Δημήτρης μου ζήτησε συγγνώμη για όλα αυτά που μου έχει κάνει σαν παιδί. Του λέω ότι τώρα είναι ακόμα νωρίς για να ζητά συγγνώμη, ας το αφήσει για πιο μετά να μεγαλώσει η μικρή να καταλάβει. Είναι πλέον πιο ώριμος, πιο υπεύθυνος, θα προσέξει τον εαυτό του δύο φορές. Κι εγώ πλέον είμαι πιο ήσυχη».