Κοινή βραδινή έξοδος για Μαζαρί και Καγιά μετά το block στο Ιnstagram - Η μία πιο αποκαλυπτική από την άλλη στον ίδιο χώρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τετάρτης (25/10) η ανατρεπτική Βίκυ Καγιά ήταν η παρουσιάστρια στο λανσάρισμα του premium προϊόντος θερμαινόμενου καπνού PLOOM, που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Πέτρινη αποθήκη.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε πλήθος γνωστών προσώπων από τον χώρο της ελληνικής showbiz, που έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί με στενή, μαύρη ολόσωμη φόρμα.

Η εμφάνιση της Βίκυ Καγιά και της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην ίδια εκδήλωση

Αντίστοιχα σε μαύρους τόνους είχε κινηθεί στυλιστικά και η Βίκυ Καγιά, με ένα στενό see through φόρεμα. Να θυμίσουμε εδώ, πως το event έλαβε χώρα λίγο μετά την τελευταία εξέλιξη ανάμεσα στις σχέσεις, που διατηρούν οι δύο κυρίες, καθώς η Καγιά έκανε block στο instagram τη Μαζαρί (δείτε εδώ).

Βίκυ - Καγιά
Ζενεβιέβ - Μαζαρί

Η αντίδραση της Ζενεβιέβ Μαζαρί σε ερώτηση για την Βίκυ Καγιά

«Το αγαπημένο μου GNTM ήταν με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο φορτηγό πάνω, να κλαίμε. Είχαμε περάσει ωραία», είπε αρχικά και έπειτα σχολίασε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον ρόλο της στο Shopping Star:

«Είναι θεά, το σχόλιό της είναι άρτιο, χωρίς εμπάθεια, χωρίς να είναι προσβλητική ή αγενής. Δεν μου κλώτσησε καθόλου. Οποιαδήποτε σύγκριση με την Βίκυ Καγιά είναι άδικη, γιατί η Βίκυ είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση. Μήλα με πορτοκάλια δεν συγκρίνονται. Η Ηλιάνα στη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά δεν χάνει, ίσως κερδίζει, γιατί αυτό που κάνει είναι δύσκολο, ίσως μάθει από όλο αυτό».

«Με την Βίκυ Καγιά δεν έχουμε μιλήσει, αλλά δεν έχω κάτι μαζί της. Δεν έχω καταλάβει πως έχω μπλεχτεί σε όλο αυτό, η Βίκυ το ξεκίνησε που είπε μία μέρα ότι δεν την έχω πάρει τηλέφωνο. Έπαθα σοκ. Ήμουν χαμένη κάπου στην Ασία. Και από τότε ξαφνικά καλούμαι να απαντάω. Πηγαίνετε να ρωτήσετε την Βίκυ Καγιά εάν έχει συμβεί κάτι με μένα, εγώ δεν έχω πάθει κάτι. Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow, νομίζω με έκανε block. Δεν τρέχει τίποτα, δεν παρεξηγήθηκα», δήλωσε έπειτα.